Goede bedden, matrassen, lattenbodems, boxsprings, dekbedden en kussens in de regio Vlaardingen en Schiedam

De adviseurs van Van Heusden Slaapcomfort in de regio Vlaardingen en Schiedam onderscheiden zich door service, maatwerk en persoonlijk advies. Heb jij problemen met slapen? Een slecht humeur, pijn of concentratieproblemen kunnen het gevolg zijn van slaapproblemen. Wij zoeken graag met jou mee naar de oplossing.

Een fantastische slaapkamer
die past binnen jouw budget!

Voor welke stijl ga jij in je slaapkamer? Wordt het tijdloos, modern, landelijk of slaap je toch liever in een stoere kamer?
De slaapkamers van Altijd Goed Slapen bestaan uit een serie goed ontworpen slaapkamers. De slaapkamermeubels zijn van hoge kwaliteit en bovendien scherp geprijsd.


Adviezen over de
beste lattenbodems

Van simpele vlakke lattenbodems tot uitgebalanceerde verstelbare lattenbodems, wat ligt voor jou het beste? Ervaar het bij de dealers.

Het geheim van
een goed dekbed

Welk dekbed past helemaal bij jou en is de sleutel voor een goede nachtrust? Gevuld met schapenwol of liever synthetisch? Wij hebben een uitgebreide collectie dekbedden.

Comfort op maat met de Grandeur boxspring

Stel je eigen boxspring samen in zes stappen! De collectie boxsprings biedt veel mogelijkheden, dus het is mogelijk je bed helemaal naar eigen wens te maken.

Maatwerk voor
je kledingkast

Vertrek met een opgeruimd gevoel naar dromenland. We hebben kastensystemen om de ideale kledingkast speciaal voor jouw slaapkamer samen te stellen.

Zorg voor een veerkrachtig matras

Geen goede nachtrust zonder de juiste ondersteuning van je lichaam. Je matras moet veerkrachtig en soepel zijn. Na tien jaar is dat verdwenen en is het tijd voor een nieuwe matras.

Meer weten over het juiste kussen

Een kussen dat niet goed ondersteunt, kan voor nek- en rugklachten zorgen. Kies daarom met zorg voor het juiste kussen. Probeer zelf uit welke vulling het lekkerste ligt.

Verhelp slaapproblemen met Van Heusden Slaapcomfort

Het assortiment van Van Heusden Slaapcomfort in de regio Vlaardingen en Schiedam bestaat uit luxe artikelen voor een betaalbare prijs. Er is ruime keuze aan boxsprings, lattenbodems, linnenkasten, dekbedden, hoofdkussens en verschillende soorten matrassen.
Veel mensen hebben slaapproblemen. Dit kan tot een slecht humeur, concentratieverlies of rugpijn leiden. Het kan helpen om wat aan je slaapomgeving te veranderen. De adviseurs van Van Heusden Slaapcomfort in de regio Vlaardingen en Schiedam zijn altijd bereid een persoonlijk slaapadvies te geven. Kom gerust eens bij ons langs.