Koop het beste dekbed bij Van Heeswijk Wonen en Slapen in de regio Mierlo, Eindhoven en Helmond

Heb je het te koud 's nachts? Te warm als je slaapt? Zweet je veel in bed? De keuze voor een nieuw dekbed kan deze slaapproblemen wellicht verhelpen.

Er zijn dekbedden van katoen, scheerwol, dons en synthetische denkbedden. Welk dekbed past bij jou? De adviseurs van Van Heeswijk Wonen en Slapen in de regio Mierlo, Eindhoven en Helmond helpen je graag bij de keuze voor het dekbed dat het beste bij jou past.

Dekbedden zijn er in veel verschillende uitvoeringen en in vele maten. Bovendien kunnen ze verschillen in kwaliteit, vulling en prijs. Een lekker dekbed kenmerkt zich door de souplesse, het gewicht en de kwaliteit van de tijk.

Voel de verschillen in dekbed

Denk je aan een dekbed met zuivere schapenwol van Texel of toch liever een dekbed gevuld met hoogwaardige synthetische Thermosoft vezels? Breng een bezoek aan Van Heeswijk Wonen en Slapen in de regio Mierlo, Eindhoven en Helmond om de dekbedden te voelen. Wij kunnen je tips en advies geven over het ideale dekbed voor jou.

Hier vind je de dekbedden

Altijd Goed Slapen Dekbedden bij Van Heeswijk Wonen en Slapen

Bekijk de details van onze dekbedden, de karakteristieke eigenschappen, en de verschillende vullingen. Koop Altijd Goed Slapen dekbedden bij Van Heeswijk Wonen en Slapen in de regio Mierlo, Eindhoven en Helmond.

 • Welk dekbed past bij jou?

  Ben je een koukleum? Zweet je veel of ben je beweeglijk? Wij adviseren welk dekbed bij jou past. Zo dragen we bij aan jouw optimale nachtrust.

 • Voordelen synthetisch dekbed

  Een synthetisch dekbed is goed ademend, neemt gemakkelijk vocht op, weegt niet zwaar en gaat zo de wasmachine in.

 • Dekbed van natuurhaar

  Een wollen dekbed is duurzaam, diervriendelijk, isolerend, veerkrachtig en vochtopnemend.

 • Voordelen donzen dekbed

  Een donzen dekbed is extreem vochtopnemend, houdt lang zijn volume, valt soepel om je heen en is duurzaam.