AGS Dekbed Oudeschild 100% zuiver scheerwol

Vanaf € 119,00
Kruip onder 100% zuiver scheerwol. Het 4-seizoenendekbed Oudeschild is geschikt voor alle jaargetijden.

Ons wollen dekbed Oudeschild is een 4-seizoenen dekbed dat beschikt over 100% schapenwollen vulling. Deze vulling kan tot 30% van het eigen gewicht vocht absorberen. Het opgenomen vocht verdampt ook weer heel snel. Door deze natuurlijke ventilatie blijft het bed-klimaat op een evenwichtig niveau. De 100% katoenen tijk versterkt de vochtregulerende werking van wol. 

Het 4-seizoenen wollen dekbed bestaat uit een voor-/najaarsdeel en een zomerdeel. Het zomerdeel is lichter van gewicht dan het voor-/najaarsdeel. De beide delen van het dekbed kunnen gemakkelijk worden gekoppeld en gedeeld met een rits. Samen vormen zij voor de koude wintermaanden een lekker warm bed. 

De wol-vezels  zijn dankzij een nieuwe techniek verweven en hierdoor voelt het wollen dekbed toch licht en luchtig aan.

Onze dekbedden in de huiscollectie dragen allemaal het label ‘Hollands Vakmanschap’.

Hollands vakmanschap heeft ruim zestig jaar ervaring, liefde en passie voor slapen. Hollands vakmanschap is een kwaliteitslabel voor in Nederland vervaardigde dekbedden en hoofdkussens.

Alle fabrikanten achter het Hollands vakmanschap label staan voor duurzame producten die gemaakt zijn uit hoogwaardige materialen. Wij geven dan ook een garantie van maar liefst 5 jaar.

Om te kunnen zorgen voor een goede nachtrust zijn onze producten afgestemd op jouw individuele behoefte. De dekbedden zijn ingedeeld naar warmteklasse en hoofdkussens zijn afgestemd op de juiste ondersteuning.

Meer informatie
EAN 8711945005198
Lengte 200,00
Kenmerken

Vulling : 100% zuiver scheerwol

Stiksel : trapezium

Bevestiging : d.m.v. rits

Tijk : 100% katoen

Breedte 140,00
Varierende kenmerken familie Maatvoering/Afmeting/Uitvoering
Materiaal 100% zuiver scheerwol
Warmteklasse 4 seizoenen
Vulgewicht 1960