​Schep rust en eenheid door de aanschaf van een complete slaapkamer

Slapen is allang niet meer de enige slaapkameractiviteit. In onze slaapkamers vinden we intimiteit, lezen we een boek, doen er een spelletje, kiezen voor de spiegel onze werkoutfit uit en genieten we van ons moederdagontbijt. Overkoepelend kunnen we wel stellen dat de slaapkamer een ruimte is waar we een sfeer van rust willen.

Eén van de manieren om dat te bewerkstelligen is door de juiste keuze voor je slaapkamermeubelen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van een complete slaapkamer: een bed, een kledingkast en nachtkastjes in dezelfde stijl.

Advies over rustige slaapkamers

Wanneer je je bed en kasten in dezelfde stijl hebt, creëer je direct een gevoel van eenheid. Met deze eenheid breng je rust in de basis. Bij Slaapkenner Lute weten we alles over rust in de slaapkamer. We helpen je graag verder met advies over de inrichting en de mogelijkheden.

Een van de programma’s die we hebben voor de slaapkamer, is Atlanta. Een natuurlijk ogend ledikant, met bijpassende nachtkastjes en een ruime kledingkast zorgen voor een rustig ogende en stijlvolle basis van je slaapkamer.

Het hele programma ademt de Scandinavische sfeer. Ledikant Atlanta heeft een gestoffeerd hoofdbord waarbij je keuze hebt uit verschillende kleuren. Wat dacht je van ‘ice blue’? De kledingkast is ook verkrijgbaar in deze kleur. De poten zijn van wildeiken.

De bijbehorende nachtkastjes zijn voorzien van twee laden. Ze hebben dezelfde schuin weglopende eiken poten als het bed.

Deze kast Atlanta is op verschillende manieren in te richten met legplanken, lades, stangen en manden. Daarbij zijn er nog vele accessoires toe te voegen, zoals een kledinglift, sieradenlades, binnenspiegels, riemen- en stropdassenhouders. Kom gerust alle opties eens bekijken bij Slaapkenner Lute in de regio Limmen, Heiloo en Egmond aan Zee. We denken graag met je mee over de ideale indeling van jouw kledingkast.

Wil je de rest van je slaapkamer ook in Scandinavische sfeer? We schreven al eerder een blog over de trend ‘Nordic’ die clean, sober, maar wel heel harmonieus is.

Wil je meer slaapkamermeubels in één stijl bekijken? Bij Slaapkenner Lute laten we je graag meer zien en vertellen we je over de uitgebreide opties en mogelijkheden die we hebben. Kom bij ons binnen in de regio Limmen, Heiloo en Egmond aan Zee om eens rond te kijken en te voelen.

Lees meer blogs

Wat is een goed kussen bij nekklachten?

Heb je last van pijn in je nek? Een verkeerd kussen kan de oorzaak zijn. Wanneer je slaapt, is het ...
LEES MEER

Wat is een goed matras als je rugpijn hebt?

Een goed of slecht matras heeft invloed op rugpijn. Het kan eventuele pijnklachten verergeren of ju...
LEES MEER

Wat is het juiste matras bij jouw lighouding voor de beste nachtrust

‘Ergonomie’, je ziet dit woord regelmatig voorbij komen als het gaat om slapen, matrassen en ku...
LEES MEER