Kies het beste hoofdkussen voor jou bij Slaapkenner Lute

Wakker worden met hoofd- of nekpijn is niet prettig. Een kussen met de juiste ondersteuning kan dit verhelpen of voorkomen. Kies het kussen, dat jou de beste ondersteuning geeft. Dat kan een hoofdkussen gevuld met dons, latex of Comforel® vezel zijn.

De keuze voor het juiste kussen heeft onder meer te maken met je slaaphouding. Een buikslaper heeft een ander kussen nodig dat iemand die de nacht op zijn zij doorbrengt.

Bij Slaapkenner Lute in de regio Limmen, Heiloo en Egmond aan Zee heb je keuze uit hoofdkussens met verschillende soorten vullingen zoals synthetische Comforel® vezel, dons of met een kern van natuurlatex.

Advies over jouw kussen

Slaapkenner Lute wil met je meedenken over het juiste kussen. Kom langs voor adviezen en tips over de keuze van je kussen. Uiteraard mag je een kussen uitproberen.

Kies hier jouw kussen

Welk hoofdkussen heb ik nodig?

Een hoofdkussen is belangrijker dan je denkt. Veel factoren bepalen het effect van een kussen, zoals materiaal, wel of geen neksteun, de vorm, hoogte en vulling. Kom langs in Limmen en maak je wensen aan ons kenbaar.

 • Persoonlijk kussen

  Kies een hoofdkussen dat past bij je favoriete slaaphouding en je lichaamsbouw. Kom proefliggen bij de Altijd Goed Slapendealer. Deze geeft ook tips over de levensduur en reiniging van jouw kussen.

 • Voordelen synthetisch hoofdkussen

  Prettig geprijsd, eenvoudig op te schudden, de dikte van het kussen is naar wens aan te passen, anti-allergie en wasbaar.

 • Natuurlatex hoofdkussen

  Elastisch, duurzaam en vormvast. op die manier biedt een kussen van natuurlatex goede ondersteuning.

 • Donzen hoofdkussen

  Ademend, vochtregulerend, goed te vormen en lekker zacht.