Service & Garantie

Met het samenwerkingsverband Altijd Goed Slapen, waar Dalhuijsen Totaal Wonen B.V. in Woudenberg onderdeel van is, ben je gegarandeerd van een goede service. Wij kunnen je nieuwe producten desgewenst bezorgen en monteren. De oude bedden en matrassen kunnen we voor je afvoeren. Net hoe jij het wilt.

Altijd Goed Slapen biedt niet alleen productgarantie op alle slaapartikelen, maar geeft ook een prijsgarantie.

Omdat Altijd Goed Slapen een samenwerkingsverband is tussen veertig dealers die samen inkopen, krijgt de consument de slaapproducten voor een scherpe prijs.

Altijd Goed Slapen geeft een standaard productgarantie van 3 jaar op basis van afschrijving:

o in het eerste jaar wordt het defecte product gratis gerepareerd of vervangen, inclusief bezorgkosten;

o in het tweede jaar krijg je dezelfde garantie, maar met bijbetaling van 1/3 van de oorspronkelijke aankoopprijs en de bezorgkosten;

o in het derde jaar krijg je dezelfde garantie, maar met bijbetaling van 2/3 van de oorspronkelijke aankoopprijs en de bezorgkosten.

Deze garantie is alleen van toepassing bij schade of gebreken die ontstaan zijn door materiaal- of productiefouten. Normale slijtage valt niet onder deze garantie. De afnemer van het product is verplicht zich als een goed afnemer te gedragen, waarbij de afnemer het product goed onderhoudt en gebruikt waar het voor bedoeld is.

Bij verkeerd gebruik (bv. door het matras te gebruiken op de vloer, op een plank of een versleten bedbodem), zichtbare vervuiling, vochtproblemen of beschadiging vervallen de garantieaanspraken. Als vervanging of reparatie niet mogelijk is, ontvang je de aankoopprijs in het eerste jaar na aflevering volledig retour. Daarna geldt een afschrijving van 33% bij het inroepen van een garantie in het tweede jaar en een afschrijving van 66% bij inroepen in het derde jaar.

Klachten over producten dienen direct na constatering te worden gemeld. De adresgegevens van de ondernemer waar je jouw klacht kenbaar kunt maken, zijn terug te vinden op je orderbevestiging.

Afwijkingen aan het geleverde product betreffende kleur, slijtvastheid, structuur en dergelijke, die uit technisch oogpunt aanvaardbaar zijn volgens geldende, gebruikelijke normen, dan wel handelsgebruik, kunnen het recht op garantie en/of schadevergoeding beperken of uitsluiten.

Op het scherm kunnen de afgebeelde kleuren afwijken van de werkelijkheid. De kleurechtheid van de producten en stofstalen op de webshop zijn afhankelijk van de instellingen van je monitor en grafische kaart. Er zijn daarom geen rechten te ontlenen aan de weergegeven kleuren op deze website. Ga naar de dichtstbijzijnde Altijd Goed Slapendealer om de kleurstalen te bezichtigen.