Super Sale!

Geldig tot 16 maart 2020

Bekijk nu de Super Sale van Dalhuijsen Totaal Wonen B.V. in de regio Woudenberg, Driebergen-Rijsenburg en Scherpenzeel

Op zoek naar een prettige aanbieding op bed, boxspring, matras, lattenbodem, dekbed, hoofdkussen of kledingkast? Hier vind je alle Altijd Goed Slapen acties op het gebied van slapen. Kwaliteit en service voor een mooie prijs.

Boxspring Sale

Comfort op maat met de Grandeur boxspring van Altijd Goed Slapen. De collectie boxsprings van Altijd Goed Slapen bij Dalhuijsen Totaal Wonen B.V. in de regio Woudenberg, Driebergen-Rijsenburg en Scherpenzeel is geheel naar eigen smaak te maken, het is namelijk mogelijk om in zes stappen je bed helemaal naar eigen wens te maken. Een goede boxspring geeft veel ligcomfort en ventileert uitstekend door de combinatie van een veren bodem met een pocketveringmatras. Bij Dalhuijsen Totaal Wonen B.V. vind je een ruime collectie aan vlakke en elektrische verstelbare boxsprings. Kom ervaren hoe een boxspring ligt bij Dalhuijsen Totaal Wonen B.V. in de regio Woudenberg, Driebergen-Rijsenburg en Scherpenzeel.

Matrassen Sale

Matrassen zijn er in veel verschillende kwaliteiten. Een goed matras is opgebouwd uit zones en geeft je lichaam de juiste ondersteuning en tegendruk. Of je nu kiest voor een matras met een kern van pocketvering, schuim, latex of gel, Dalhuijsen Totaal Wonen B.V. adviseert je er graag over. Het juiste matras vermindert of voorkomt nek- en rugklachten. Laat je dus goed informeren bij Dalhuijsen Totaal Wonen B.V. in de regio Woudenberg, Driebergen-Rijsenburg en Scherpenzeel.

Dekbedden Sale

Een goed dekbed houdt je lichaam op de juiste temperatuur. Welk dekbed je kiest hangt af van verschillende factoren. Heb je het snel koud of transpireer je juist veel? Houd je van een zwaarder dekbed of liever licht? Heb je een allergie? En hoe houd je de verschillende dekbedden nou schoon? Bij Dalhuijsen Totaal Wonen B.V. in de regio Woudenberg, Driebergen-Rijsenburg en Scherpenzeel kun je terecht voor advies over welk dekbed bij jou past. Je bent van harte welkom bij ons in de winkel.

Hoofdkussens Sale

Een goed hoofdkussen zorgt ervoor dat je nekspieren tijdens je slaap optimaal kunnen ontspannen. Welk kussen het beste bij je past, hangt af van je slaaphouding, postuur en matras. Zo zit verschil in het feit of je buikslaper of rug- of zijslaper bent. Wil je af van nek- en rugklachten dankzij een verkeerd kussen? Dalhuijsen Totaal Wonen B.V. in de regio Woudenberg, Driebergen-Rijsenburg en Scherpenzeel laat je graag alle mogelijkheden zien.

Slaapkamer Sale

Een slaapkamer maak je zo compleet als je zelf wilt. Bij Dalhuijsen Totaal Wonen B.V. vind je een grote collectie ledikanten, nachtkasten en commodes. Ook voor extra comfort ben je bij Dalhuijsen Totaal Wonen B.V. in de regio Woudenberg, Driebergen-Rijsenburg en Scherpenzeel aan het juiste adres. Bijvoorbeeld als je een deelbare comfort ledikanten met een extra lage instap nodig hebt. Kom gerust eens langs in onze winkel. We geven je graag advies over je slaapkamer.

Lattenbodem Sale

Lattenbodems zijn goede matrasdragers, mits ze voldoende latten bevatten. De buiging van de lat zorgt voor ondersteuning en versterkt de werking van de matras. De betere lattenbodem heeft latten die individueel kunnen worden ingesteld en extra ondersteuning en ruimte bieden waar nodig. Een goede lattenbodem heeft een lange levensduur en is onderhoudsvriendelijk. Kom eens langs bijons in de winkel voor advies over de beste lattenbodem voor jou.

Kledingkasten Sale

Bij ons in de winkel adviseren we je over wat de beste kledingkast voor jou is. We luisteren naar je wensen met betrekking tot de bergruimte die jij nodig hebt voor je kleding en accessoires. Daarnaast is er ook heel wat mogelijk wat betreft uiterlijk. Zo krijg jij altijd een kledingkast die bij jou past. Er is meer mogelijk dan je denkt, dus kom gerust eens langs bijons in de winkel. We geven je dan vrijblijvend een goed advies.

Blijf met de folder op de hoogte van aanbiedingen

De slaapkamer is een ruimte waar je heel veel tijd spendeert, niet alleen om te slapen, maar ook om intiem te zijn, televisie te kijken, te lezen, je klaar te maken voor vertrek en voor een ontbijtje op bed. Je mag dus best wel wat aandacht aan deze ruimte besteden.
Welke slaapkamers en slaapproducten passen bij jou? En zijn deze spullen voor een mooie prijs te koop?

Een aantal keer per jaar verschijnt de nieuwste folder van Altijd Goed Slapen online.

De zekerheden van Altijd Goed Slapen

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Voor een goed slaapadvies ben je bij Dalhuijsen Totaal Wonen B.V. in Woudenberg aan het juiste adres. Persoonlijk advies bij jouw slaapwensen.

Ruim assortiment

Ruim assortiment

Bekijk het aanbod aan matrassen, boxsprings, ledikanten, hoofdkussens, dekbedden en meer bij Dalhuijsen Totaal Wonen B.V. in Woudenberg.

Service tot in de slaapkamer

Service tot in de slaapkamer

Je bent altijd verzekerd van een hoog niveau van service, comfort en duurzaamheid bij Dalhuijsen Totaal Wonen B.V. in Woudenberg.

Neem contact met Dalhuijsen Totaal Wonen B.V.