AGS Topper Mini Pocket HR

Vanaf € 399,00
Een topdekmatras met pocketvering en koudschuim voor een optimaal slaapcomfort.
Dit minipocketvering topdekmatras heeft een kern van mini-pocketveren van zes centimeter. Deze worden afgedekt met 2 centimeter koudschuim.

Een topdekmatras, of kortweg een topper, is als de kers op de taart. De ideale aanvulling voor bovenop je matras. De topper is in eerste instantie bedoeld ter bescherming van je matras tegen vuil en zweet. Een ander voordeel is dat dit matras twee eenpersoons matrassen kan verbinden, zodat je geen last meer hebt van die ongezellige geul in het midden.

Een topdekmatras ondersteunt het ligcomfort van het daaronder liggende matras, zonder dat het de functies van het matras beïnvloedt. Topdekmatrassen zijn net als matrassen in verschillende materialen en uitvoeringen verkrijgbaar.

Een topdekmatras van Altijd Goed Slapen zorgt voor een aangenaam slaapcomfort. De topdekmatrassen zijn zo’n 11 centimeter hoog. Door het lage gewicht is de topdekmatras gemakkelijker te hanteren bij het regelmatig draaien en keren. Zeker bij het wekelijks verschonen van het bed wordt het opmaken minder belastend voor je rug. Daarnaast zorgt een topdekmatras voor een langere gebruiksduur van de onderliggende matras.

Kom het verschil van een topper ervaren bij een van de dealers van Altijd Goed Slapen.
Meer informatie
EAN 09020191100152645
Lengte 190,00
Kenmerken Specificaties:

*Type: mini pocketvering
*Kern: 6 cm mini pocketvering
*Afdekking kern: 2 cm koudschuim HR60
*Tijk: stretchhoes 47% polyester, 53% viscose
*Doorstikking: 300 gram dacron
Breedte 70,00
Hoogte 11,00
Varierende kenmerken familie Maatvoering/Afmeting