AGS Matras Flox koudschuim

Vanaf € 569,00
Evenwicht tussen comfort en support dankzij het koudschuim matras Flox. Ook heel geschikt voor mensen met een allergie.
Ons comfortschuimmatras Flox is een veerkrachtig, ondersteunend en comfortabel matras. Er is geen ander materiaal dan comfortschuim dat zo’n goed evenwicht tussen comfort en support geeft. Met het bijzonder goed aanpassingsvermogen en het vormen naar de contouren van het lichaam ondersteunt het je lichaam in elke slaappositie.

De diepe schoudercomfortzone in de comfortschuim matras zorgen voor een minimalisering van drukpunten. Dit voorkomt overmatig draaien en keren tijdens de nacht en geeft jouw lichaam de rust om te herstellen.

Het Ultrafresh comfortschuim van matras Flox is anti-schimmel en anti bacterieel. Het matras heeft een kern van HR70 Ultrafresh schuim. De stretchhoes is aan 4 zijden afritsbaar en dus gemakkelijk te wassen. Hierdoor is matras Flox zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie.

Door de bijzonder soepele eigenschappen is matras Flox bruikbaar voor verstelbare slaapsystemen. Matras Flox kan op elk soort bedbodem en is in een stevige of standaard uitvoering beschikbaar.

Dit matras uitproberen? Je bent welkom bij een van de dealers van Altijd Goed Slapen.
Meer informatie
EAN 10048121375044144
Lengte 200,00
Kenmerken Specificaties matras Flox:

Type matras is comfortschuim
de kern bestaat uit HR70 Ultrafresh comfortschuim
de stoffering van matras Flox is een luxe dubbeldoek hoes
De tijk is voorzien van een rits in 4 zijden
geschikt voor verstelbare bodem.
Breedte 70,00
Hoogte 22,00
Varierende kenmerken familie Maatvoering/Afmeting/Comfort