AGS matras Iris pocketvering

Vanaf € 429,00
Geneste pocketveringmatras Iris staat voor stevig comfort. Dit goed geventileerde matras bevat Low Back Support.
Matras Iris heeft speciale Low Back Support voor mensen die meer ondersteuning willen of van een stevig matras houden. De kern van dit matras bestaat uit geneste pocketveren. De veren zijn bij een geneste pocketvering gerangschikt volgens een ingraatprincipe en staan hierdoor extra dicht bij elkaar.

De pocketveren zijn stuk voor stuk in zakjes verpakt en kunnen, onafhankelijk van elkaar, bewegen. Met de 3D-profilering en de 7 zones voor de schouder, heup en taille, zorgt matras Iris voor een optimale verdeling met name op de drukpunten. Heup en schouders kunnen hierdoor dieper wegzakken en worden minder belast, terwijl het middendeel weer wat steviger is en zo de wervelkolom goed ondersteunt.

Het is afgewerkt met HR40 comfortschuim en dat geeft het matras meer veerkracht mee. Zo wordt kuilvorming voorkomen en geeft dit de matras een hogere slaapcomfort en ook nog een langere levensduur. De ventilatieband (Active Air border) voor een optimale luchtcirculatie waardoor de matras tijdens de nacht aangenaam blijft aanvoelen. Dit matras t is geschikt voor vlakke en verstelbare bedsystemen.

Dit matras uitproberen? Je bent welkom bij een van de dealers van Altijd Goed Slapen.
Meer informatie
Breedte 70,00
Lengte 200,00
EAN 09020070543180730
Hoogte 22,50
Kenmerken Specificaties matras Iris

Type matras is een pocketvering voorzien van Low Back Support
de kern bestaat uit 7-zone pocketvering, 5-slags, 262 veren/m²
de afdeklaag bestaat uit een 3 cm koudschuim HR40S (+ comfortschuim)
matras Iris heeft een Active Air border
met 7 zones en 3-D profilering
Varierende kenmerken familie Maatvoering/Afmeting/Comfort