AGS Draaideurkast Midtown

Draaideurkast Midtown is geschikt voor zowel grotere ruimtes als voor het kleinste hoekje. De veelzijdigheid maakt dit programma zo geliefd. 

vanaf € 429,00
 

Met draaideurkast Midtown uit ons kastenprogramma van Altijd Goed Slapen, kan iedere kamer individueel worden ingericht. De veelzijdigheid van deze kast maakt dit programma zo geliefd, of je nu een kamer met dakkapel, schuine kant of een zolderkamer hebt. Midtown is geschikt voor zowel grotere ruimtes als voor het kleinste hoekje. De draaideurkast Midtown is in diverse uitvoeringen en maten leverbaar voor een aangename prijs. Standaard leveren we draaideurkast Midtown (bij de dieptemaat van 64 centimeter) een kledingstang en een legplank per kastdeel. De kastruimte is verder slim in te delen met verschillende beschikbare accessoires, tegen meerprijs. De kast is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Daarnaast is het mogelijk een spiegeldeur toe te voegen.
Wil je meer weten? Altijd Goed Slapen is slaapspecialist en heeft deze kast in het assortiment. Neem je kastmaten mee naar de winkel en laat je optimaal adviseren.

Meer informatie
EAN 9900000010447
Kenmerken

Draaideurkast Midtown is leverbaar in/met:
- 3 hoogtematen: 200, 225 en 242 cm
- 4 deurbreedtes: 30, 40, 50 en 60 cm
- 2 dieptematen: 46 en 64 cm
- Veel hoekkast opstellingen mogelijk
- 24 actuele kleurmogelijkheden
- Opzetkast (hoogte 48 cm) mogelijk
- Passe-partoutlijst mogelijk (meerprijs)
- Verlichting mogelijk (meerprijs)
- Handige accessoires (meerprijs)
8 frontkleuren
- 1 spiegelkleur: kristal
- 2 grepen