AGS draaideurkast Atlanta

Intrigerend, zo'n draaideurkast Atlanta in een Scandinavische stijl. De bijzondere natuurhouten deurgrepen, de opvallende frontkleur - pastel Ice blue - deze kledingkast is perfect voor jouw slaapkamer.
vanaf € 361,00
 

Op zoek naar een functionele en stijlvolle draaideurkast? Met deze kledingkast Atlanta brengen wij bij jou de bezondere Scandinavische sfeer naar binnen. De massief houten grepen maken de kast helemaal af. 

Wordt het tijd om orde op zaken te stellen? Deze kast zorgt dat alles perfect en netjes kan worden opgeborgen. De kleding lekker netjes op hangertjes op rails in de kast. Een plank om het een en ander op hoger niveau op te bergen. Er zijn nog meer accessoires toe te voegen zoals een mooie binnenspiegel voor de ochtend styling-check. Of toch een fijne kastverlichting of inzetladeblokken.

De kast is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat er voor ieder wat wils is. Wil je meer weten? Altijd Goed Slapen is slaapspecialist in de regio en heeft deze kast in het assortiment. Neem je kastmaten mee naar de winkel en laat je optimaal adviseren.

Meer informatie
EAN 9900000424817
Kenmerken

Zoals afgebeeld Atlanta draaideurkast:
uitvoering Pastel Ice Blue front  met houten handgrepen 
201 x 222 cm (BxH)   van 719,- nu voor 585,-


In de volgende maten beschikbaar:
- hoogte: 222 cm of 236 cm
- breedtematen:  151, 201, 250, 300, 350 en 400 cm
- rompkleuren: 2 
- frontkleuren, 4

Optie (tegen meerprijs):
- diverse accessoires, zoals binnenspiegel, verlichting of inzetladeblokken