AGS Hoofdkussen Roos comforel

Dankzij de slaapbolletjes is hoofdkussen Roos antiallergisch en vochtregulerend. Dit kussen kan zonder problemen de wasmachine en droger in. 

vanaf € 39,00
 

Hoofdkussen Roos bevat vulling met de originele Comforel® bolletjes. Dit zijn minuscule holle en donzige synthetische bolletjes die aangenaam en zacht aanvoelen. Door de veerkracht van deze Comforel® bolletjes krijgen je hoofd en nek de ondersteuning die nodig is.

Zowel bij rug- als zijligging is hoofdkussen Roos uitermate geschikt. Door de veerkrachtige kwaliteit herstelt het hoofdkussen na een nacht van intensief gebruik en keert snel terug naar het originele volume. Een kussen met een vulling van Comforel® is eenvoudig op te schudden en makkelijk vormbaar. 

Dit hoofdkussen heeft een goede vochtregulatie en is anti allergisch. Roos is wasbaar op 60° en kan ook in de droogtrommel. Na het wassen en drogen blijft de zachtheid, volume en vorm behouden. De tijk van het kussen is doorgestikt. 

Onze hoofdkussens in de huiscollectie dragen allemaal het label ‘Hollands Vakmanschap’.
Hollands vakmanschap heeft ruim zestig jaar ervaring, liefde en passie voor slapen. Hollands vakmanschap is een kwaliteitslabel voor in Nederland vervaardigde dekbedden en hoofdkussens.

Alle fabrikanten achter het Hollands vakmanschap label staan voor duurzame producten die gemaakt zijn uit hoogwaardige materialen. Wij geven dan ook een garantie van maar liefst 5 jaar.

Om te kunnen zorgen voor een goede nachtrust zijn onze producten afgestemd op jouw individuele behoefte. De dekbedden zijn ingedeeld naar warmteklasse en hoofdkussens zijn afgestemd op de juiste ondersteuning.

Meer informatie
EAN 9900000032555
Breedte 60,00
Lengte 70,00
Kenmerken

Vulling : 100% Comforel

Vulgewicht : 800 gram

Tijk : Wit, 100% luxe doorgestepte katoen

Afmeting : 60 x 70 cm

Collectie AGS