AGS Hoofdkussen Ariane dons 1200 gram

Het dons en de veertjes in kussen Ariane zorgen samen voor zachtheid en ondersteuning. Dit kussen is verkrijgbaar in drie comfortklassen. 

vanaf € 35,00
 

Donzen hoofdkussen Ariane is gevuld met 15% zuivere witte eendendons en 85% kleine eendenveertjes. Een heerlijk zacht hoofdkussen dat voor een goede ondersteuning zorgt. Het kussen is verkrijgbaar in 3 comfortklasses.

Deze vulling is heerlijk zacht, veerkrachtig en in elke vorm te duwen. Dons is één van de duurdere vullingen, want het gaat om hoogwaardig natuurlijk materiaal met het vermogen om vocht op te nemen. Hou je van een stevige steun voor hoofd en nek, dan is een veren kussen met dons aangevuld, een uitstekende oplossing.

Dit hoofdkussen is leverbaar in 3 vulgewichten, te weten 1.000 gram, 1.200 gram en 1.400 gram.

De keper tijk met de soft finish zorgt er voor dat het kussen zacht en luchtig blijft en zacht blijft aanvoelen. Een kussen met een mix van dons is eenvoudig op te schudden en makkelijk vormbaar. Door het kussen dagelijks op te schudden geef je het dons weer de veerkracht terug en verdeelt de vulling gelijkmatig.

Onze hoofdkussens in de huiscollectie dragen allemaal het label ‘Hollands Vakmanschap’.
Hollands vakmanschap heeft ruim zestig jaar ervaring, liefde en passie voor slapen. Hollands vakmanschap is een kwaliteitslabel voor in Nederland vervaardigde dekbedden en hoofdkussens.

Alle fabrikanten achter het Hollands vakmanschap label staan voor duurzame producten die gemaakt zijn uit hoogwaardige materialen. Wij geven dan ook een garantie van maar liefst 5 jaar.

Om te kunnen zorgen voor een goede nachtrust zijn onze producten afgestemd op jouw individuele behoefte. De dekbedden zijn ingedeeld naar warmteklasse en hoofdkussens zijn afgestemd op de juiste ondersteuning.

Meer informatie
EAN 8718719727713
Lengte 70,00
Kenmerken

Vulling : 15% witte Europese eendendons

Vulhoogte : ca. 140 mm

Tijk : Keper (NM 40) soft finish, Wit met witte bies

Afmeting : 60 x 70 cm

 

 

 

 

Breedte 60,00
Hoogte 14,00
Vulgewicht 1200