AGS Hoofdkussen Maurits natuurlatex 14 cm hoog

Hoofdkussen Maurits is een latex hoofdkussen. Dat heeft vele voordelen: lange levensduur, goede ondersteuning, bacteriewerend en goede ventilatie zijn een paar van deze voordelen.
vanaf € 69,00
 

Vriendelijk van vorm en sterk in veerkracht, dat is natuurlijk latex. De vulling van hoofdkussen Maurits bestaat uit natuurlatex en dit zorgt voor een goede balans tussen ondersteuning en zachtheid. 
Latex is van oorsprong een natuurlijk materiaal, heeft een bacteriewerend vermogen en is hypoallergeen. Door deze vulling blijft het kussen zijn veerkracht behouden en de kern is niet in vorm aan te passen.

Door de vele ventilatiekanaaltjes blijft een goede lucht- en vochtregulatie gehandhaafd. Daarnaast heeft latex een lange levensduur.

Dit latex hoofdkussen Maurits bevordert de doorbloeding en zorgt ervoor dat je nekspieren goed kunnen ontspannen tijdens je slaap. Zowel bij rug- als zijligging verzorgt hoofdkussen Maurits een goede ondersteuning. Dit kussens is in twee hoogten leverbaar. Wij leggen graag in de winkel uit welke hoogte voor jou geschikt is.

De Intense tijk is van 100% katoen en voelt heerlijk zacht aan. Dit zorgt voor een statische ontlading. In onderhoud is het aan te bevelen dit kussen regelmatig te luchten, let erop dat het kussen niet aan direct zonlicht wordt bloot gesteld. 

Onze hoofdkussens in de huiscollectie dragen allemaal het label ‘Hollands Vakmanschap’.
Hollands vakmanschap heeft ruim zestig jaar ervaring, liefde en passie voor slapen. Hollands vakmanschap is een kwaliteitslabel voor in Nederland vervaardigde dekbedden en hoofdkussens.

Alle fabrikanten achter het Hollands vakmanschap label staan voor duurzame producten die gemaakt zijn uit hoogwaardige materialen. Wij geven dan ook een garantie van maar liefst 5 jaar.
Om te kunnen zorgen voor een goede nachtrust zijn onze producten afgestemd op jouw individuele behoefte. De dekbedden zijn ingedeeld naar warmteklasse en hoofdkussens zijn afgestemd op de juiste ondersteuning.

Meer informatie
EAN 7439654316374
Lengte 60,00
Kenmerken

Vulling : natuur latex

Tijk : Wit, intense tijk, zorgt voor een statische ontladeing en dus voor een heerlijk ontspannen

nachtrust

Afmeting : 40x60 cm

Breedte 40,00
Hoogte 14,00