AGS Hoofdkussen Felicia dons

De drie vullingkamers van hoofdkussen Felicia zorgen voor een optimale ondersteuning. Dankzij de twee donzen kamers ervaar je een gevoel van luxe.

vanaf € 69,00
 

Felicia is een donzen hoofdkussen met drie vullingkamers voor goede ondersteuning. Dons is één van de duurdere vullingen, want het is hoogwaardig natuurlijk materiaal en heeft een goed ventilerend en vochtabsorberend vermogen. De vulkracht is de doorslaggevende factor bij dons als het gaat om kwaliteit.  En hoe beter de vulkracht hoe beter de veerkracht van het kussen. 

De donzen vulling van hoofdkussen Felicia is heerlijk zacht, veerkrachtig en in elke vorm te duwen. Hierdoor is het makkelijk aan te passen aan elke slaaphouding. Felicia zorgt ervoor dat je nek goed wordt ondersteund zodat je goed kunt ontspannen tijdens je slaap. Het donzen hoofdkussen Felicia heeft drie verschillende vulling-kamers. De middenkamer met veertjes zorgt voor een ondersteunende elasticiteit. De boven- en onderkamer bevat meer dons en zorgt voor het comfortabele gevoel. 

Of je nu op de zij of op de rug ligt, met de drie verschillende vullingkamers van hoofdkussen Felicia geven beide zijdes van het kussen goede ondersteuning aan de gewenste lighouding. Door het kussen dagelijks op te schudden krijgt het dons de veerkracht terug en verdeelt de vulling gelijkmatig. Dit kussen is verkrijgbaar in drie comfortklasses.

Onze hoofdkussens in de huiscollectie dragen allemaal het label ‘Hollands Vakmanschap’.

Hollands vakmanschap heeft ruim zestig jaar ervaring, liefde en passie voor slapen. Hollands vakmanschap is een kwaliteitslabel voor in Nederland vervaardigde dekbedden en hoofdkussens.

Alle fabrikanten achter het Hollands vakmanschap label staan voor duurzame producten die gemaakt zijn uit hoogwaardige materialen. Wij geven dan ook een garantie van maar liefst 5 jaar.

Om te kunnen zorgen voor een goede nachtrust zijn onze producten afgestemd op jouw individuele behoefte. De dekbedden zijn ingedeeld naar warmteklasse en hoofdkussens zijn afgestemd op de juiste ondersteuning.

Meer informatie
EAN 8718719727737
Lengte 70,00
Kenmerken

Vulling : 65% witte Europese eendendons, 100% veertjes

Vulhoogte : ca 150 mm

Tijk : Platbinding NM 70 soft finish, Wit met witte bies

Afmeting : 60 x 70 cm

Vulgewicht : 2 x 125 gram 65% dons + 1 x 1.000 gram 100% veertjes

Breedte 60,00
Hoogte 15,00
Vulgewicht 2 x 125 + 1000