AGS Dekbed Lily synthetisch 4 seizoenen

Het 4-seizoenen dekbed Lily met Wellcare vulling is behalve antiallergisch ook gemakkelijk te wassen en prijsvriendelijk.
vanaf € 79,00
 

Dekbed Lily is een 4-seizoenen dekbed met een vulling van 100% synthetische vezel Wellcare.
De tijk is van 100% zacht katoen. Dekbed Lilly is ideaal voor mensen met een huisstofmijt allergie, want het dekbed heeft een antihuisstofmijt- en bacteriewerende behandeling ondergaan.

Synthetische dekbedden zijn aangenaam warm, vallen soepel en zijn uitstekend geschikt voor het Hollands klimaat. En een synthetisch dekbed  is heel gemakkelijk in onderhoud en goed wasbaar.  Een klein ongelukje is dan geen ramp, gewoon even in de wasmachine, drogen en het dekbed kan weer op bed. Dagelijks even goed luchten en regelmatig opschudden is voldoende om lang plezier te hebben van dekbed Lily. 

Een ander voordeel is dat een synthetisch dekbed in een wat vriendelijker prijsklasse valt.  Dit dekbed is alleen in een 4-seizoenen uitvoering verkrijgbaar en biedt voor zomer, herfst, lente en winter een handige oplossing. De beide delen van het dekbed kunnen heel gemakkelijk worden gekoppeld of gedeeld met een handige rits.

Onze dekbedden in de huiscollectie dragen allemaal het label ‘Hollands Vakmanschap’.

Hollands vakmanschap heeft ruim zestig jaar ervaring, liefde en passie voor slapen. Hollands vakmanschap is een kwaliteitslabel voor in Nederland vervaardigde dekbedden en hoofdkussens.

Alle fabrikanten achter het Hollands vakmanschap label staan voor duurzame producten die gemaakt zijn uit hoogwaardige materialen. Wij geven dan ook een garantie van maar liefst 5 jaar.

Om te kunnen zorgen voor een goede nachtrust zijn onze producten afgestemd op jouw individuele behoefte. De dekbedden zijn ingedeeld naar warmteklasse en hoofdkussens zijn afgestemd op de juiste ondersteuning.

Meer informatie
EAN 9900000032517
Breedte 140,00
Lengte 200,00
Kenmerken

 

Vulling : 100% Wellcare antihuismijt & bacteriewerend synthetische vezel

Vulgewicht : zomerdeel 200, herfstdeel 400 gram / m2

Stiksel : zomer- en herfstdeel voorzien van een slingerstiksel

Bevestiging : door middel van rits

Tijk : wit, 100% katoen

Wasbaar op 60 graden

Verkrijgbaar in de maten:

  • 140 x 200 cm 
  • 140 x 220 cm
  • 200 x 200 cm
  • 240 x 200 cm 
  • 240 x 220 cm

 

Collectie AGS