AGS Lattenbodem ABS 2000

Vanaf € 199,00
Lattenbodem ABS2000 heeft zeven comfortzones en 28 individueel instelbare latten. Kom bij de Altijd Goed Slapendealer bij jou in de buurt ervaren hoe dat ligt.
De vlakke lattenbodem ABS 2000 heeft zeven comfortzones en 28 verende latten voor een stabiele ondersteuning.

ABS staat voor Active Balance System. Altijd Goed Slapen vindt dat een lattenbodem dat ook moet bieden: een actieve, stabiele bodem voor de matras met een balans voor de schouder- en bekken comfortzone. De lattenbodems uit de AltijdGoedSlapencollectie hebben allemaal het label ABS.

De individueel instelbare latten volgen de contouren van het lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met de schouders, taille en heupen. De meeverende latten zorgen, in samenwerking met het matras, voor een actieve ondersteuning van het lichaam. Daarnaast is een lattenbodem uitstekend geschikt voor de circulatie en afvoer van vocht.

Onze lattenbodem ABS 2000 heeft een uitstekende kwaliteit. De versie ABS 2000 is ook verkrijgbaar als elektrisch- of handverstelbaar. Heb je een tweepersoons lattenbodem nodig? Dat kan: door gebruik te maken van een overliggende kap sluiten de bodems in een tweepersoonsopstelling naadloos op elkaar aan. De lattenbodems zijn uiteraard in verschillende lengtematen leverbaar en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is er keuze uit verschillende potensets.

Het sterke punt in onze AltijdGoedSlapen bedbodemcollectie is de opbouw waarbij de lattenbodems met schouder-, heup- en taillezones vertegenwoordigd zijn. Kom naar een van de Altijd Goed Slapendealers om te ervaren wat dit inhoudt.
Meer informatie
EAN 9900000675059
Lengte 190,00
Kenmerken AANTAL: 28 luxe multigelaagde berkenhouten smalle latten, 8 latten instelbaar op gewicht
KAP: overliggende rubberen duo kappen met duo houders
ZONES: 7-zone indeling, v.v. schoudercomfortzone
MIDDENZONEVERSTEVIGING: instelbare middensector, voorzien van middenband
Breedte 70,00
Hoogte 9,50
Varierende kenmerken familie Uitvoering/Maatvoering/Afmeting