AGS Lattenbodem ABS 3000

Vanaf € 249,00
Met zeven comfortzones en maar liefst 42 individueel verstelbare latten, is lattenbodem ABS 3000 een paradepaardje van Altijd Goed Slapen. Probeer 'm uit!
Onze lattenbodem ABS 3000 is het paradepaardje uit de lattenbodemstal van AltijdGoedSlapen. Deze lattenbodem biedt een ongeëvenaard ligcomfort en hoogwaardige ergonomische eigenschappen. Door de in totaal 42 onafhankelijk verende latten met zeven comfortzones ervaar je een ongekende nachtrust.

ABS staat voor Active Balance System. Altijd Goed Slapen vindt dat een lattenbodem dat ook moet bieden: een actieve, stabiele bodem voor de matras met een balans voor de schouder- en bekken comfortzone. De lattenbodems uit de AltijdGoedSlapencollectie hebben allemaal het label ABS.

De individueel instelbare latten volgen de contouren van het lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met de schouders, taille en heupen. De meeverende latten zorgen, in samenwerking met het matras, voor een actieve ondersteuning van het lichaam. Daarnaast is een lattenbodem uitstekend geschikt voor de circulatie en afvoer van vocht.

Onze lattenbodem ABS 3000 heeft een uitstekende kwaliteit. De versie ABS 3000 is ook verkrijgbaar als elektrisch- of handverstelbaar. Heb je een tweepersoons lattenbodem nodig? Dat kan: door gebruik te maken van een overliggende kap sluiten de bodems in een tweepersoonsopstelling naadloos op elkaar aan. De lattenbodems zijn uiteraard in verschillende lengtematen leverbaar en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is er keuze uit verschillende potensets.

Het sterke punt in onze AltijdGoedSlapen bedbodemcollectie is de opbouw waarbij de lattenbodems met schouder-, heup- en taillezones vertegenwoordigd zijn. Kom naar een van de Altijd Goed Slapendealers om te ervaren wat dit inhoudt.
Meer informatie
EAN 9900000675738
Lengte 190,00
Kenmerken Kenmerken lattenbodem ABS 3000,niet-verstelbare uitvoering:
7 comfortzones
42 onafhankelijk van elkaar verende latten
individueel instelbare middenzone
mechanisch werkende schoudercomfortzone
naadloze aansluiting in 2-persoons opstelling door overliggende kappen
diverse potensets tegen meerprijs leverbaar
Breedte 70,00
Hoogte 9,50
Varierende kenmerken familie Uitvoering/Maatvoering/Afmeting