AGS Lattenbodem ABS 1000 vlak

Vijf comfortzones en 28 latten die je individueel kunt instellen, met de lattenbodem ABS 1000 ben je verzekerd van stabiliteit onder je matras.
vanaf € 149,00
 

De vlakke lattenbodem ABS 1000 heeft vijf comfortzones en 28 verende latten voor een stabiele ondersteuning.

ABS staat voor Active Balance System. Altijd Goed Slapen vindt dat een lattenbodem dat ook moet bieden: een actieve, stabiele bodem voor de matras met een balans voor de schouder- en bekken comfortzone. De lattenbodems uit de AltijdGoedSlapencollectie hebben allemaal het label ABS. 

De individueel instelbare latten volgen de contouren van het lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met de schouders, taille en heupen. De meeverende latten zorgen in samenwerking met het matras, voor een actieve ondersteuning van het lichaam. Daarnaast is een lattenbodem uitstekend geschikt voor de circulatie en afvoer van vocht.

Onze lattenbodem ABS 1000 combineert betaalbaarheid met een uitstekende kwaliteit. De versie ABS 1000 is ook verkrijgbaar als elektrisch-  of handverstelbaar.  Heb je een tweepersoons lattenbodem nodig? Dat kan: door gebruik te maken van een overliggende kap sluiten de bodems in een 2-persoonsopstelling naadloos op elkaar aan. De lattenbodems zijn uiteraard in verschillende lengtematen leverbaar en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is er keuze uit verschillende potensets. 

Het sterke punt in onze AltijdGoedSlapen bedbodemcollectie is de opbouw waarbij de lattenbodems met schouder-, heup- en taillezones vertegenwoordigd zijn. Kom naar een van de Altijd Goed Slapendealers om te ervaren wat dit inhoudt. 

Meer informatie
EAN 9900000030537
Lengte 200,00
Breedte 70,00
Kenmerken Kenmerken lattenbodem ABS 1000,
niet verstelbare uitvoering:
  •  5 comfortzones
  • 28 onafhankelijk van elkaar verende latten
  • soepel en kantelbare overliggende rubberen tandem kappen
  • individueel instelbare middenzone
  • soepele schoudercomfortzone
  • naadloze aansluiting in 2-persoons opstelling door overliggende kappen
  • diverse potensets tegen meerprijs leverbaar
  • ook leverbaar als hand– en elektrisch-verstelbaar.

In de volgende maten beschikbaar:
– lengtes: 190, 200, 210 en 220 cm
– breedtes: 70, 80, 90, 100, 120, 140 cm.

Al onze lattenbodems worden in Duitsland gefabriceerd en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die de AltijdGoedSlapen collectie stelt.