Goede ondersteuning met een lattenbodem te koop in Nederland

Ervaar je pijn door slechte ondersteuning in bed? Dat kan aan de lattenbodem liggen. De lattenbodems bij Altijd Goed Slapen in Nederland zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen van simpel tot zeer comfortabel en in verschillende afmetingen.

Wil je een lattenbodem waarmee je gemakkelijk omhoog in zithouding kunt komen? Ook die heeft Altijd Goed Slapen. De verstelbare lattenbodems hebben zelfs latten die afzonderlijk meeveren en instelbaar zijn. De aankoop van een lattenbodem is prijstechnisch een goede investering. Deze bodems hebben veel voordelen.

Test de lattenbodem uit bij Altijd Goed Slapen

Welke lattenbodem past bij jou? Dat kun je het beste komen testen. Kom eens langs bij één van de Altijd Goed Slapen dealers. We geven graag advies en helpen je bij de keuze van een lattenbodem die bij jou past.

Bekijk de lattenbodems

De juiste match met je lattenbodem

Een goede lattenbodem voor jouw slaapplek: onmisbaar. Bekijk hier diverse mogelijkheden.

Tip van Altijd Goed Slapen: hoe meer latten, hoe beter de ondersteuning!

 • Advies van ons

  Welke eisen stel jij aan je lattenbodem? Welke maat heb je nodig? Hoeveel latten wil je en kies je voor een combi met een nieuw matras? Laat ons jou adviseren!

 • Vlakke lattenbodem

  Een kwalitatief goede vlakke bodem zorgt niet voor slapeloze nachten over de prijs.

 • Verstelbaar

  De mate van comfort van je bed stijgt als je voor een lattenbodem kiest die elektrisch verstelbaar is.

 • Matras erbij

  Kies je voor een nieuwe matras bij je lattenbodem? Dan kun je de beide items op elkaar afstemmen, wat ten goede komt aan de ondersteuning van je lichaam.

Altijd Goed Slapen winkels bij jou in de buurt

Typ een adres of postcode om te zoeken.