Slaapkamer Vermont

vast of uitrijdbaar comfort ledikant

€421,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Slaapkamer Vermont

Slaapkamer Vermont

Het programma van slaapkamer Vermont heeft strakke vormen. De kwaliteit van dit tijdloze slaapkamerprogramma voldoet helemaal aan de hoge eisen die wij stellen. Door te kiezen voor een bed op poten of een optisch zwevend bed maakt dat precies het onderscheid. Met de toevoeging van een comfortstrip op een van de bedzijde, of misschien wel aan beide bedzijden, heeft u geen last van een harde bedrand bij het in of uit bed stappen.

Standaard heeft slaapkamer Vermont een hoogte van 47 cm. Deze slaapkamer is echter ook leverbaar op een extra comfortabele hoogte van 54 cm.

Uitzwenkbaar bed maakt licht werk

’n Handige oplossing – het tweepersoonsbed kan tijdens het opmaken of schoonmaken uiteen geschoven worden, maar beide delen blijven toch op één punt aan het hoofdeinde bevestigd. Hiermee draait u beide bedden weer eenvoudig naar elkaar toe. Het bed kan worden uitgebreid tot een complete slaapkamerset. De verschillende mogelijkheden met het eenvoudige design biedt meer, zoals een nachtkastje of een mooie linnenkast. Dus geef je slaapkamer een upgrade met een bijpassende draaideurkast; deze is in verschillende maten te leveren. De nachtkastjes kunnen worden uitgevoerd met panelen met en zonder licht en zorgen voor een eenheid met het bed. Dat is in alle rust wakker worden in deze stijlvolle slaapkamer Vermont.

Voor alle mogelijkheden uit de collectie van slaapkamer Vermont met de bijpassende meubelen verwijzen we je graag door naar één van onze AltijdGoedSlapen dealers. Onze vakmensen helpen je ook graag bij het leveren, monteren en plaatsen van de slaapkamer Vermont.

 

Slaapkamer Vermont– product omschrijving:

 • vast of uitrijdbaar ledikant
 • in de volgende maten (vast) verkrijgbaar: 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200 cm breed
 • breedtematen (uitzwenkend) in 160 of 180 cm
 • lengtemaat 190, 200, 210 en 220 cm
 • mooi uitgevoerd in wit mat of wild eiken
 • bijpassend een linnenkast in diverse maten leverbaar
 • bijpassende bijmeubelen leverbaar:
  – nachtkastje (leverbaar zonder of met achterpaneel met of zonder verlichting)
  – commode

Voor overige prijzen en verdere mogelijkheden kunt u contact opnemen met één van de dichtstbijzijnde AltijdGoedSlapen dealers.

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.