Slaapkamer Maine

deelbaar of vast ledikant

€1.357,- €1.103,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Slaapkamer Maine

Slaapkamer Maine

Een handige oplossing voor het eenvoudig opdekken en schoonmaken, deelbaar ledikant Maine. Het tweepersoonsbed kan tijdens het opmaken of schoonmaken uiteen geschoven worden, maar blijven toch aan het hoofdeinde bevestigd. Na het schoonmaken of opmaken draait u de beide bedden weer eenvoudig naar elkaar toe. Om dit ledikant compleet te maken, zijn bijpassende nachtkasten leverbaar.

Ledikant Maine is leverbaar als vast ledikant of als deelbaar ledikant voorzien van een stalen frame. Het vaste ledikant is leverbaar in wel 6 breedtematen, te weten 70, 80, 90, 100, 120 en 140 cm. Het deelbare ledikant, voorzien van stalen frame is leverbaar in breedtematen 140, 160 en 180 cm. Ledikant Maine is leverbaar in lengtematen 200 cm, 210 cm en 220 cm.

Door extra bedzijden is de deelbare uitvoering van ledikant Maine ook om te bouwen naar 2 aparte ledikanten. Door bij de deelbare uitvoering te kiezen voor 2 hoofdborden en extra bedzijden kunt u 2 aparte, complete ledikanten creëeren.

Naast blank eiken is ledikant Maine leverbaar in diverse trendy kleuren.

Het bij deze comfort slaapkamer Maine bijpassende nachtkastje is indien gewenst te voorzien van wielen.

Voor alle mogelijkheden uit de collectie van slaapkamer Maine met de bijpassende meubelen verwijzen we je graag door naar één van onze AltijdGoedSlapen dealers. Onze vakmensen helpen je ook graag bij het leveren, monteren en plaatsen van de slaapkamer Maine.

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.