Slaapkamer Esther

Vast ledikant of een deelbare uitvoering

€998,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Slaapkamer Esther

Slaapkamer Esther

Het programma van slaapkamer Esther is uitgevoerd in een stijlvolle vormgeving. De kwaliteit van dit tijdloze slaapkamerprogramma voldoet helemaal aan de hoge eisen die wij stellen. Verschillende bedbreedtes, harmonische houttinten en rustieke designelementen geven aan slaapkamer Esther een residentieel karakter. Door te kiezen voor een bed op poten of een optisch zwevend bed maakt dat precies het onderscheid. Met de toevoeging van een paneel aan het hoofdbord kan de gehele uitstraling doen veranderen.

Uitzwenkbaar bed maakt licht werk

’n Handige oplossing – het tweepersoonsbed kan tijdens het opmaken of schoonmaken uiteen geschoven worden, maar beide delen blijven toch op één punt aan het hoofdeinde bevestigd. Hiermee draait u beide bedden weer eenvoudig naar elkaar toe. Het bed kan worden uitgebreid tot een complete slaapkamerset met praktische details. De afgeronde details zorgen voor kleine maar stijlvolle accenten. De verschillende mogelijkheden met het eenvoudige design biedt meer, zoals een nachtkastje of een mooie linnenkast. Dus geef je slaapkamer een upgrade met een bijpassende draai- deurkast; deze is in verschillende maten te leveren. De nachtkastjes kunnen worden uitgevoerd met panelen en zorgen voor een eenheid met het bed. Dat is in alle rust wakker worden in deze stijlvolle slaapkamer Esther.

Naar alle mogelijkheden uit de collectie van slaapkamer Esther met de bijpassende meubelen verwijzen we je graag door naar één van onze AltijdGoedSlapen dealers. Onze vakmensen helpen je ook graag bij het leveren, monteren en plaatsen van de slaapkamer Esther.

 

Slaapkamer Esther – product omschrijving:

 • deelbaar ledikant, te gebruiken als 2 losse ledikanten
 • in de volgende maten (vast) verkrijgbaar: 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200 cm breed
 • breedtematen (uitzwenkend) in 160 of 180 cm
 • lengtemaat 190, 200, 210 en 220 cm
 • mooi uitgevoerd in beuken natuur, eiken of alpine wit
 • bijpassend een linnenkast in diverse maten leverbaar
 • bijpassende bijmeubelen leverbaar:
  – zoals nachtkastje (leverbaar zonder of met achterpaneel v.v. stopcontact)
  – of nachtkast met poten of wielen (meerprijs € 30,- set wielen per nachtkast)

 

Voor overige prijzen en verdere mogelijkheden kunt u contact opnemen met één van de dichtstbijzijnde AltijdGoedSlapen dealers.

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.