Grandeur 1500 gestoffeerd ledikant

Gestoffeerd ledikant bestaande uit 4 bedzijden, gecombineerd met een hoofdbord

€918,- €699,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Grandeur 1500 gestoffeerd ledikant

De basis voor iedere slaapkamer is het ledikant waarin u slaapt. U wilt geen boxspring in uw slaapkamer maar wel dit uiterlijk? Dat kan nu met het gestoffeerde ledikant Grandeur 1500. Door de ruime keuze in stoffen creëert u uw persoonlijke sfeer in de slaapkamer. In kunstleer heeft dit gestoffeerde ledikant een strak en modern uiterlijk terwijl een mooie kwaliteitsstof juist een warme uitstraling aan uw slaapkamer geeft. Uit het scala van meer dan 25 kleuren kunt u ongetwijfeld een goede keuze maken.

Grandeur 1500 wordt gecombineerd met een hoofdbord uit onze Grandeur collectie. Het hoofdbord is altijd oversized wat betekent dat het aan beide zijde zo’n 10 cm breder is dan het ledikant.

U bepaalt heel gemakkelijk zelf uw ideale slaapcomfort, bijvoorbeeld met één van onze lattenbodems (vlak, handverstelbaar of elektrisch verstelbaar) en onze ruime keuze in matrassen (koudschuim, pocketvering of pocketvering met Low Back Support).

Grandeur 1500 bestaat uit:

  • hoofdbord Corsica
  • 4 gestoffeerde panelen, hoogte 26 cm
  • ronde alu-kleurige poten

Gestoffeerd ledikant Grandeur 1500 is leverbaar in lengtemaat 200 cm en tegen meerprijs ook in 210 en 220 cm lengte.

Hoofdbord Corsica is bij de vermelde prijzen inbegrepen. Tegen meerprijs is Grandeur 1500 leverbaar met andere hoofdborden uit onze Grandeur collectie. Wenst u geen hoofdbord? Ook dit is mogelijk. Neem voor een goed advies contact op met uw AltijdGoedSlapen dealer.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief bedbodems en matrassen.

Een goed slaapadvies is van groot belang. Om de juiste keuze te maken, adviseren wij u een bezoek te brengen aan uw AltijdGoedSlapen dealer.

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.