Slaapkamer Hampton

Eindeloos combineren met een uitgebreid en flexibel bedsysteem

€447,- €363,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Slaapkamer Hampton

Eindeloos combineren met slaapkamer Hampton

Slaapkamer Hampton is een uitgebreid en flexibel bedsysteem, waarmee we u ruim de keuze en verschillende opties kunnen bieden. Deze slaapkamer heeft een moderne strakke uitvoering, maar hier en daar een ronding behoort tot de mogelijkheden. De kwaliteit spreekt uit de details, de vele mogelijkheden en het gebruik van hoogwaardig en milieuvriendelijke materialen. Deze slaapkamer is bijvoorbeeld heel goed te combineren met   onze zweefdeurkast Alaska. Hiermee kunt u uw slaapkamer helemaal naar eigen stijl samenstellen.

Er is overal over nagedacht om het u naar de zin te maken. Het hoofdbord van slaapkamer Hampton kan je zien als functioneel onderdeel van het bed. Het kan persoonlijk comfort bieden voor de gewenste lichaamshouding. Heel prettig als een steuntje in de rug bij het lezen in bed. Of kiest u voor een hoofdbord waarmee u uw bed naar een blikvanger transformeert. Verlichting, verwerkt in een onderdeel van het bed, heel prettig in gebruik voor de nacht. De poten, niet te vergeten, zijn er in 6 verschillende varianten. Naast alle verschillende opties is het bed Hampton beschikbaar in verschillende kleuren en in meerdere breedte- en lengtematen.

Met de Hampton slaapkamer is het in elke slaapruimte in te passen, bij elke persoon, in elke stijl, in elk huis. Kies bij het bed de opbergmeubelen in de favoriete kleur voor een stijlvol resultaat, waarmee u jarenlang plezier van hebt.

Belangrijke voordelen

AltijdGoedSlapen biedt u graag de perfecte slaapkamer die bij u en binnen uw budget past. De slaapadviseurs van AltijdGoedSlapen zijn expert op het invullen van moeilijke ruimtes en beschikken over een mooie collectie slaapkamers waar uit gekozen kan worden. Zij nemen ruim de tijd om uw wensen aan te horen en helpen u bij het maken van de keuzes. Bezoek één van onze showrooms en voel de sfeer van kwaliteit en design van de AltijdGoedSlapen slaapkamercollectie.

 

 Slaapkamer Hampton – product omschrijving:

  • bedmeubel met rechte of afgeronde hoeken
  • in de volgende maten verkrijgbaar: 190, 200 en 210 cm
  • breedtematen 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200 cm
  • leverbaar in lengtematen
  • mooi uitgevoerd in 10 actuele houtkleuren
  • 5 pootvarianten leverbaar (tegen meerprijs)
  • keuze uit 4 typen hoofdborden (tegen meerprijs)
  • 4 verschillende kleuren bekleding (meerprijs)
  • bijpassende nachtkastjes, commode of linnenkast in verschillende maten leverbaar

Voor overige vragen, uitvoeringen of prijzen mail of bel met één van de dichtstbijzijnde AltijdGoedSlapen dealers

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.