Meer slaapadvies

Zomertijd

Zomertijd: het beste tijdstip voor de aanschaf van een matras

Zomertijd Zomertijd – ’n nieuw matras

De laatste weekend van maart is het weer zover; we gaan dan met z’n allen onze klokken weer een uur vooruit zetten in verband met de zomertijd. En dan slapen we met z’n allen een uur minder. Voor het inluiden van de zomertijd en met het voorjaar voor de deur is dit het juiste moment om een nieuw matras aan te schaffen. Een matras gaat zo’n 7-10 jaar mee en wat is er fijner om in het voorjaar de oude matras te vervangen met een fris, nieuw matras. Uit onderzoek is gebleken dat ca. 55 procent de lente het beste seizoen vindt om te verhuizen, en dat is natuurlijk helemaal een goede aangelegenheid om ’n nieuw bed aan te schaffen.

Door de goede ondersteuning van een nieuw matras, met de nieuwe materialen die tegenwoordig worden gebruikt, kan het slaapcomfort verbeteren. Een betere start van het zomerseizoen kan je je niet wensen.

Via internet vindt er uiteraard orientatie plaats en vergelijkend onderzoek gedaan, maar ook de eigen ervaringen kan je hierin meenemen. Pleeg eens een ‘consumenten’onderzoek tijdens een weekendje uit of tijdens vakantieverblijf in een hotel, mocht het matras prettig liggen. Noteer de gegevens, welke ongetwijfeld op de matras terug te vinden is en neem deze gegevens mee naar een van onze winkels. Probeer daar dan ook eens ons matras Malmö uit. Door de zeven zones in het pocketveermatras wordt oa de rug en nek tijdens de nachtrust goed ondersteund voor een ontspannen en rustig nachtrust.

Voor meer informatie over aanschaf van een nieuw matras:
– matrassen-informatie
– een-matras-aanbieding
– matrassen