Meer slaapadvies

Slapen als een koning(in)

slapen_als_een_koning

Slapen als een koning(in) op een Grandeur boxspring

Met trots nodigen wij je uit om onze nieuw samengestelde collectie boxsprings Grandeur te komen bekijken. Nieuwe uitvoeringen, extra mogelijkheden, verschillende hoogtes, en nog veel meer! Je hebt keuze uit verschillende matrassen, pocket of bonellvering , met witte of gestoffeerde hoes. Dankzij deze, met aandacht gesorteerde en uitgebalanceerde, collectie boxsprings gaat het zeker lukken . 

Wat een Grandeur boxspring onderscheidt van andere boxsprings, is dat het hele slaapsysteem volledig naar wens van de klant kan worden uitgevoerd. Neem daarom genoeg tijd om je keuze te maken. Een hoofdbord met of zonder knopen, wil je vlak of elektrisch verstelbaar? Met ook nog eens keuze uit 28 actuele kleuren biedt de boxspring collectie Grandeur je ongekende mogelijkheden. We hebben alles in huis om van je slaapkamer een droominspiratie te maken.

Je bent niet meer zo piep- maar ook nog niet zo oud? De boxspring Grandeur kan ook op comforthoogte worden geleverd. Door het verhogen van je bed maakt het voor jou makkelijker om in en uit bed te stappen. Ook niet te verwaarlozen; je ‘slaapstijl’ -én dat van je slaapmaatje- is belangrijk bij de keuze van boxspring en matras. Geniet eens vrijblijvend van een lig-proefsessie en je slaapt voortaan als een koning(in) op een van onze Grandeur boxsprings.

De beste service tot in huis!

Voor advies en al je specifieke vragen kan je altijd bij ons terecht. En, indien gewenst, ook bij jou aan huis! Want de klant is bij ons koning en op een boxspring Grandeur lig je als een koning/ koningin! Onze focus gaat naar het leveren van een perfecte boxspring voor een royale nachtrust. Het servicepakket van onze slaapspecialisten reiken verder dan de voordeur.  Ze helpen je graag bij het verwijderen van het oude bed, het verantwoord afvoeren van de matrassen en bovendien wordt je boxspring tot in je slaapkamer afgeleverd en gemonteerd. Vraag eens naar de voorwaarden hiervan.