Meer slaapadvies

Herfst – en tijd voor ’n warm dekbed

Koudere nachten, warmer dekbed

De herfst is voor de meesten onder ons niet het meest favoriete seizoen van het jaherfst_warmdekbedar. En met de wisseling van het seizoen wordt het weer tijd voor een lekker warm dekbed. Sommigen mensen zijn gevoelig voor de herfst en geeft hun een melancholisch gevoel. Ben je gesteld op de zomerse warmte, dan kan dit seizoen je behoorlijk af laten zien. Zeker als je huivert bij een flinke bui regen, kou en de gure wind. Als voorbode van de winter heeft dit seizoen echter ook zo haar eigen charmes. Het is prachtig, zoals de bomen van groen naar rood, geel en bruin veranderen, de vallende bladeren op het gras – ze vormen als het ware een dikke deken op de grond, in afwachting van de koude kille winter.

De mensen trekken zich weer terug in hun huizen, maken weer tijd voor gezelligheid, steken een kaarsje aan en halen de warmte weer in huis. En – natuurlijk – voor de koude nachten leggen we weer een lekker warm dekbed op ons bed. Degenen die in het bezit zijn van een vierseizoenen-dekbed hebben inmiddels het zomerdekbed omgeruild voor het herfstdeel van het dekbed.

Doe de check van je dekbed

Dit is ook weer het moment om te checken of je dekbed nog wel voldoet aan je wensen en verwachtingen. Afhankelijk van de vulling en kwaliteit van het dekbed, is een dekbed na zo’n 5 à 6 jaar aan vervanging toe. De keuze voor een dekbed, dat helemaal bij jou past is de sleutel voor een goede nachtrust.
AltijdGoedSlapen heeft een uitgebreide collectie van dekbedden met verschillende materialen waarmee ze gevuld zijn, tegen de meest voordelige prijzen. Makkelijk in onderhoud, gewoon elke dag even luchten en het geeft je elke nacht weer dat heerlijke warme comfort. Zo bent u zeker klaar de winter komt.

TIP: allergisch voor huisstofmijt?

Kies dan een dekbed met een dichtgeweven tijk en wasbaar op 60º. In onze dekbedden collectie hebben we donzen dekbedden met het Nomite & Downafresh Greenline label dus anti-allergisch en geproduceerd volgens de strengste Europese kwaliteitseisen.