Meer slaapadvies

Een fantastische deal

fantastiche_deal_AGSEen fantastische deal met ….

een prachtige slaapkamer die ook nog in jouw budget past! We hebben een aantal slaapkamers zorgvuldig geselecteerd die voldoen aan de huidige eisen van de moderne huishouding. Tijdloos design, van een mooie uni kleur tot rijke houtkleuren, we zijn er van overtuigd dat er iets bij zal zijn dat helemaal bij je smaak en inrichting, maar ook bij je portemonnee zal passen. Daarnaast is er een variëteit in maten en hoogtes en dat bevestigt nog eens de flexibiliteit in onze collectie. Alles ontworpen en ontwikkeld in Duitsland, helemaal naar onze wensen en kwaliteitseisen.

De tijd waarin de slaapkamer alleen werd gebruikt om te gaan slapen is allang voorbij. Tegenwoordig is de slaapkamer gestegen in de belangstelling. Representatief maar toch praktisch, een plek om te ontspannen, waar je je prettig voelt om te herstellen van de dag. De slaapkamer, de oase van rust – in welke stijl je de kamer ook wil inrichten, er moet eenheid en rust van uitgaan. Of het nu klassiek, mediterraan , koloniaal, strak of moderne uitstraling moet hebben; we hebben de slaapkamer die daar aan kan voldoen.

Wat is je budget en wat zijn je wensen? Is het alleen een bed of wordt het een complete slaapkamer, alles perfect op elkaar afgestemd? Van bed, naar linnenkast, tot nachtkastje of commode; wij hebben de oplossing. Kies maar uit; van een simpele ledikant Nancy tot de briljante slaapkamer Baltimore. Tijdloos, strakke lijnen, neutrale elementen en soms met een ondeugende kleur of detail. Bezoek één van onze showrooms en maak die fantastische deal!

slaapkamersNancy
Zo ziet nou een stijlvol comfort bed uit! Nancy, dé comfort slaapkamer uit de AltijdGoedSlapen slaapkamer-collectie, is een stijlvolle maar ook een praktische slaapkamer. Deze comfort slaapkamer is gelijkmatig in haar uiterlijk, gezellig en toch stijlvol voor vele ontspannen nachten.


Hampton

Deze slaapkamer heeft een uitgebreid en flexibel bedsysteem, waar we ruime keuzes en verschillende opties kunnen bieden. Het hoofdbord van slaapkamer Hampton kan je zien als functioneel onderdeel van het bed. In combinatie met het juiste matras en bodem biedt het de rust met ook aandacht voor de kleine beurs.


Vlieland

Een slaapkamer met een nostalgisch, landelijke uitstraling uit onze collectie. Robuust, maar puur in haar eenvoud. Let op de details en de schoonheid van deze slaapkamer, met  de aanvullende accessoires. Door het gebruik van de natuurlijke imitatie hout is elk bed uniek. Alle bedden worden met zorg en vakmanschap geproduceerd van de beste houtsoorten en het sterkste beslag.

Esther
Het programma van slaapkamer Esther is uitgevoerd in een stijlvolle vormgeving. Verschillende bedbreedtes, harmonische houttinten en designelementen. Het tweepersoonsbed kan tijdens het op- of schoonmaken uiteen geschoven worden. Het bed kan worden uitgebreid tot een complete set met praktische details. De afgeronde details zorgen voor kleine, maar stijlvolle accenten.

Baltimore
Een slaapkamer in een strak vormgegeven stijl, compleet in het wit of mix en match met andere kleuren. Maar wit is ook cool, puur en rustgevend. Dus geef je slaapkamer een upgrade met een bijpassende draai- of zweefdeurkast; deze is in verschillende maten te leveren. De nachtkastjes kunnen worden uitgevoerd met panelen met verlicht glas en zorgen voor een aangename uitstraling.

 

Staat er een verhuizing gepland en alle meubelen gaan mee? Onze slaapkamermeubelen kunnen vaker uit elkaar en weer in elkaar gezet worden.

AltijdGoedSlapen bied je graag de perfecte slaapkamer die bij je en binnen jouw budget past. De slaapadviseurs van AltijdGoedSlapen helpen graag bij het vinden van ergonomische oplossingen en beschikken over een mooie collectie slaapkamers.  Zij nemen ruim de tijd om uw wensen aan te horen en helpen u bij het maken van de keuzes. Bezoek één van onze showrooms en voel de sfeer van kwaliteit en design van de AltijdGoedSlapen slaapkamercollectie.