Meer slaapadvies

Comfortklasse-indeling bij boxspringsets

Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur op het gebied van slaapcomfort, daarom zijn onze boxspringsets ingedeeld op comfortklassen.

Comfortklasse 1, inclusief pocketvering matras Margriet:
Matras Margriet is voorzien van 7 comfortzones en heeft een koudschuim afdeklaag. Leverbaar in standaard of stevig ligcomfort. Dit matras is ± 21 cm hoog.

Comfortklasse 2, inclusief pocketvering matras Fresia:
Matras Fresia is een koudschuim matras voorzien van een anti-allergische afdeklaag. Leverbaar in standaard of stevig ligcomfort. Dit matras is ± 19 cm hoog.

Comfortklasse 3, inclusief pocketvering matras Camelia:
Matras Camelia is een geneste pocketvering matras met 7 zones en een koudschuim afdeklaag. Leverbaar in standaard of stevig ligcomfort. Dit matras is ± 22 cm hoog.

Comfortklasse 4, inclusief pocketvering matras Oleander:
Matras Oleander is een geneste pocketvering matras met 7 zones en een latex afdeklaag. Leverbaar in standaard of stevig ligcomfort. Dit matras is ± 22 cm hoog.

Comfortklasse 5, inclusief koudschuim matras Fleur:
Matras Fleur is een koudschuim matras met 7 zones en 3D profilering. Leverbaar in standaard of stevig ligcomfort. Dit matras is ± 22 cm hoog.

Comfortklasse 6, inclusief pocketvering matras Iris met Low Back Support:
Matras Iris heeft een bekkengenest pocketveren interieur met Low Back Support voor extra ondersteuning van de onderrug. Dit matras is afgedekt met comfortschuim. Matras Iris is leverbaar in standaard of stevig ligcomfort. Dit matras is ± 22,5 cm hoog.

Comfortklasse 7, inclusief pocketvering matras Salvia met Low Back Support:
Matras Salvia heeft een bekkengenest pocketveren interieur met Low Back Support voor extra ondersteuning van de onderrug. Dit matras is afgedekt met visco elastisch schuim. Matras Salvia is leverbaar in standaard of stevig ligcomfort. Dit matras is ± 22,5 cm hoog.

Comfortklasse 8, inclusief pocketvering matras Jasmijn met Low Back Support:
Matras Jasmijn heeft een bekkengenest pocketveren interieur met Low Back Support voor extra ondersteuning van de onderrug. Dit matras is afgedekt met Ocean Blue® latex voor een optimaal verfrissend slaapcomfort. Matras Jasmijn is leverbaar in standaard of stevig ligcomfort. Dit matras is ± 22,5 cm hoog.

Comfortklasse 9, inclusief koudschuim matras Flox:
Matras Flox is een koudschuim matras voorzien van een diepe schoudercomfortzone. Dit matras is leverbaar in standaard of stevig ligcomfort. Matras Flox is ± 22 cm hoog.

Comfortklasse 10, inclusief gestoffeerd pocietvering matras Iris met Low Back Support:
Gestoffeerd matras Iris heeft een bekkengenest pocketveren interieur met Low Back Support voor extra ondersteuning van de onderrug. Dit matras is afgedekt met comfortschuim. Matras Iris is leverbaar in standaard of stevig ligcomfort. Dit matras is ± 18 cm hoog.