Meer slaapadvies

Altijd Goed Slapen voordeel

Altijd Goed Slapen met leuk voordeel

altijd_goed_slapen_voordeel

Nu de avonden wat langer worden met het extra uurtje zomertijd, hebben we weer wat extra tijd. Tijd om bijvoorbeeld de slaapkamer weer eens aan te pakken en te vernieuwen. Ligt het bed niet meer zo lekker of is die kast te klein geworden voor alle kleding? Zwerven alle schoenen, kledingstukken en al je accessoires door het huis? Of misschien wordt het eens tijd om het hoofdkussen te vervangen? Dan is dit het juiste moment om het voordeel te halen bij Altijd Goed Slapen en naar één van onze slaapadviseurs te gaan. Bekijk hier onze folder met het Altijd Goed Slaapvoordeel; deze is zojuist uitgekomen met nieuwe voordeelaanbiedingen.

Slapen op een nieuwe boxspring?

Een boxspring hoeft echt niet duur te zijn. Zo hebben wij een mooie aanbieding van de boxspring Grandeur. De meest scherp geprijsde boxspring van Nederland is onze boxspring Grandeur 1000elektrisch verstelbaar– van € 2.659 nu voor € 1.999.

Alleen het matras vervangen?

Alle matrassen uit de voordeelfolder zijn uitgevoerd met een Intens tijk. Dus geen last meer van statische spanning. En als we er toch zijn, waarom ook niet meteen die nieuwe lattenbodem erbij? Voor de prijs hoef je het niet te laten. Met de 5 comfortzones en individueel instelbare heupzone heb je met een matras en lattenbodem een complete set waar je weer jaren van kan genieten.

In onze folder bieden we daarnaast ook een keur aan hoofdkussens en dekbedden aan. Deze producten van Hollands vakmanschap  zijn te leveren in verschillende maten en uitvoeringen, met diverse soorten kwaliteitsvullingen.

En dan hebben we nog de geweldige ruimtebespaarders, onze linnenkasten, helemaal op maat te leveren. Ontwerp je eigen kast, met hulp van onze vakmensen is dat heel eenvoudig.

Met deze mooie voordeelprijzen slaap je deze zomer rustig de nachten door.