Topdekmatras AltijdGoedSlapen

Comfortschuim, latex of visco-elastisch traagschuim

€309,- €229,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Topdekmatras AltijdGoedSlapen

Topdekmatras of kortweg topper

Een topdekmatras, of kortweg een topper, is zoiets als de kers op de taart. ’n Ideale aanvulling voor bovenop uw (nieuwe) matras; in eerste instantie ter bescherming voor het opvangen van vuil en zweet. Een ander voordeel is dat dit matras twee eenpersoons matrassen kan verbinden, zodat u geen last meer heeft van de geul in het midden. Een topdekmatras zal het ligcomfort van het daaronder liggende matras ondersteunen, zonder dat het de functies van het matras zal beïnvloeden. Topdekmatrassen zijn, net als de matrassen, in verschillende materialen en uitvoeringen verkrijgbaar.

Een topdekmatras van AltijdGoedSlapen zorgt voor een zeer aangenaam slaapcomfort. Onze topdekmatrassen zijn zo’n 4 centimeter hoog en hierdoor weegt de topdekmatras minder dan een standaard matras. Door het geringe gewicht is de topdekmatras makkelijker te hanteren bij het regelmatig draaien en keren.  En zeker bij het wekelijks verschonen van het bed wordt het opmaken minder belastend voor uw rug. En wat u zeker mee moet nemen in de overweging van aanschaf : een topdekmatras zorgt voor een langere gebruiksduur van de onderliggende matrassen. De levensduur van onze topdekmatras is ca. 5 tot 6 jaar. Onze AltijdGoedSlapen topdekmatrassen zijn ook leverbaar voor verstelbare bodems.

Onze mensen van AltijdGoedSlapen zijn pas tevreden als ze u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste matras met topper, dat helemaal op u persoonlijk is afgestemd. Door het vakmanschap van de slaapadviseurs van AltijdGoedSlapen bent u verzekerd van een up-to-date matrassencollectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze AltijdGoedSlapen matrassencollectie is de opbouw, waarin ook topdekmatrassen thuis horen.

 

Keuze topdekmatras

De topdekmatrassen van AltijdGoedSlapen zijn in drie uitvoeringen verkrijgbaar.
U heeft de keuze uit:

  • comfortschuim                     – voor de beweeglijke slaper
  • Ocean Blue Latex                                   – voor elke slaaphouding geschikt
  • traagschuim (visco-elastisch)- voor een ongestoorde slaap

Graag laten wij u in één van onze winkels de verschillen voelen.

 

Ons topdekmatras is in vele maten leverbaar. Klik rechts naast de afbeelding op ‘Selecteer een uitvoering’ en kies hier de door u gewenste maat om de prijs te zien. Staat uw bedmaat er niet tussen, neemt u dan contact op met een van onze dealers.

 

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.