salvia_webAltijdGoedSlapen-matras-Salvia interieur web

Matras Salvia met Low Back Support

Geneste pocketvering Active Air matras met 3D profilering afgedekt met traagschuim

€714,- €529,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Matras Salvia met Low Back Support

Matras Salvia, beter voor u

Zoals vroeger het kruid salvia in gekookte melk al voor een goede nachtrust zorgde, zo zal matras Salvia u die rust geven om goed te slapen. Matras Salvia is één van onze beste matrassen uit de Grandeur matrassen collectie van AltijdGoedSlapen. Net als ook de andere matrassen uit de Grandeur collectie van AltijdGoedSlapen, staat matras Salvia voor duurzaamheid en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

De kern van matras Salvia bestaat uit pocketvering met extra ondersteuning in de onderrug en zorgt voor een zeer goede luchtcirculatie. Dit legt al de basis voor een optimaal slaapcomfort. Bij een geneste pocketvering zijn de veren gerangschikt volgens het honinggraatprincipe. Hierdoor komen de veren dichter bij elkaar te staan en kunnen zo meer ondersteuning aan het lichaam geven. Met de ideale combinatie van traagschuim als afdeklaag zorgt het voor dé perfecte combinatie als matras.

Matras Salvia – uw keus!

Maak nu uw keuze voor matras Salvia en u bent er zeker van dat  u kiest voor comfort, ondersteuning en duurzaamheid. Met de 7 zones voor de schouder, heup en taille, zorgt matras Salvia voor een optimale verdeling met name op de drukpunten, zoals heup en schouders. Deze kunnen hierdoor dieper wegzakken en worden minder belast, terwijl het middendeel weer wat steviger is en zo de wervelkolom goed ondersteunen. Voeg daarbij de traagschuim, met de eigenschap zich te vormen om de contouren van uw lichaam, en het optimaal slaapcomfort is gegarandeerd.

De luxe bordertijk met de speciale ventilatieband ″Active Air″ versterkt bij matras Salvia nog eens de werking van de luchtcirculatie. Dit matras is uitstekend te combineren met elke type bedbodem, zoals met onze boxspring Grandeur of bij een spiraal- of lattenbodem. Kom en maak kennis met matras Salvia en profiteer van de ergonomische eigenschappen.

Onze mensen van AltijdGoedSlapen zijn pas tevreden als ze u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste matras, dat helemaal op u persoonlijk is afgestemd. Onlangs is de collectie weer helemaal doorgenomen en daar waar nodig vernieuwingen in toegepast. Door het vakmanschap van de slaapadviseurs van AltijdGoedSlapen bent u verzekerd van een up-to-date matrassencollectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze AltijdGoedSlapen matrassencollectie is de opbouw, waarin ook pocketvering matrassen met schouder-, heup- en taillezones goed vertegenwoordigt zijn. Graag laten wij u in één van onze winkels u de verschillen voelen.

Specificaties matras Salvia:

  • Type matras is een geneste pocketvering
  • de kern bestaat uit 7-zone pocketvering, 5-slags, 300 veren/m²
  • de afdeklaag bestaat uit 3 cm visco elastisch schuim (= traagschuim)
  • matras Salvia heeft een luxe dubbeldoek tijk
  • met een border waarin Active Air is verwerkt
  • en 4 luxe handgrepen voor het omdraaien gemakkelijk te maken
  • het ligcomfort is standaard of stevig
  • de totale hoogte van de matras is ± 23,5 cm.

In de volgende maten beschikbaar:

– lengtes: 190, 200, 210 en 220
– breedtes: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160 en 180 cm.

 

 

Onze matrassen zijn in vele maten leverbaar. Klik rechts naast de afbeelding op ‘Selecteer een uitvoering’ en kies hier de door u gewenste maat om de prijs te zien. Staat uw bedmaat er niet tussen, neemt u dan contact op met een van onze dealers.

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.