iris_webAltijdGoedSlapen-matras-iris interieur web

Matras Iris met Low Back Support

Geneste pocketvering Active Air matras afgedekt met HR40 koudschuim.

€566,- €419,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Matras Iris met Low Back Support

Matras Iris – pure slaapsensatie

Matras Iris heeft, net als onze matras Camelia, een geneste pocketveren kern. Voor mensen die meer ondersteuning wensen of van stevig comfort houden, hebben wij in onze Grandeur collectie matrassen met een speciale Low Back Support voor extra ondersteuning in de onderrug. De veren zijn bij een geneste pocketvering gerangschikt volgens een honingraatprincipe en staan hierdoor extra dicht bij elkaar. De pocketveren zijn stuk voor stuk in zakjes verpakt en kunnen, onafhankelijk van elkaar, bewegen. Met de 3D-profilering en de 7 zones voor de schouder, heup en taille, zorgt matras Iris voor een optimale verdeling met name op de drukpunten. Heup en schouders kunnen hierdoor dieper wegzakken en worden minder belast, terwijl het middendeel weer wat steviger is en zo de wervelkolom goed ondersteunen.

Relaxen met pocketvering matras Iris voorzien van Low Back Support

Matras Iris met de geneste pocketvering is afgewerkt met HR40 comfortschuim. De afwerking met comfortschuim geeft de matras meer veerkracht mee. Zo wordt kuilvorming voorkomen en geeft dit de matras een hogere, relaxte slaapcomfort en ook nog een langere levensduur. Low Back Support zorgt voor extra ondersteuning in de onderrug. Daarbij zorgt de ventilatieband (Active Air border) voor een optimale luchtcirculatie waardoor de matras tijdens de nacht aangenaam zal blijven aanvoelen. Ons pocketvering matras Iris met Low Back Support is geschikt voor vlakke en verstelbare bedsystemen.

Onze mensen van AltijdGoedSlapen zijn pas tevreden als ze u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste matras, dat helemaal op u persoonlijk is afgestemd.  Door het vakmanschap van de slaapadviseurs van AltijdGoedSlapen bent u verzekerd van een up-to-date matrassencollectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze AltijdGoedSlapen matrassencollectie is de opbouw, waarin ook pocketvering matrassen met schouder-, heup- en taillezones goed vertegenwoordigd zijn. Graag laten wij u in één van onze winkels u de verschillen voelen.

Specificaties matras Iris

  • Type matras is een pocketvering voorzien van Low Back Support
  • de kern bestaat uit 7-zone pocketvering, 5-slags, 262 veren/m²
  • de afdeklaag bestaat uit een 3 cm koudschuim HR40S (+ comfortschuim)
  • matras Iris heeft een Active Air border
  • het ligcomfort is standaard of stevig
  • met 7 zones en 3-D profilering
  • de totale hoogte van de matras is ± 22,5 cm.

In de volgende maten beschikbaar:
– lengtes: 190, 200, 210 en 220
– breedtes: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160 en 180 cm.

 

Onze matrassen zijn in vele maten leverbaar. Klik rechts naast de afbeelding op ‘Selecteer een uitvoering’ en kies hier de door u gewenste maat om de prijs te zien. Staat uw bedmaat er niet tussen, neemt u dan contact op met een van onze dealers.

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.