AGS-matras-Fresia_webAltijdGoedSlapen-matras-Fresia interieur web

Matras Fresia

Dit koudschuim matras ademt zeer goed en zorgt voor een perfecte ligcomfort. Bekijk ons uitgebreide collectie matrassen en laat u adviseren!

€323,- €239,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Matras Fresia

Matras Fresia ademt uitstekend

Matras Fresia biedt door de goede ondersteunende functie van de kern, in combinatie met een goede ondersteunende bed bodem, een goed ligcomfort. Eén van de voordelen van ’n comfortschuim matras is de elasticiteit en hierdoor komt kuilvorming nauwelijks voor. Door de open celstructuur van de kern is de luchtventilatie uitstekend en kan vocht goed worden afgevoerd.  De comfortschuim matras is voorzien van een een anti-allergische afdeklaag . De stretchhoes is aan 4-zijden afritsbaar en dat maakt dat de hoes makkelijk te wassen is. Hierdoor is de matras Fresia zeer geschikt voor mensen met een allergie.

Matras Fresia – koudschuim

Houdt u van een matras met de specifieke kenmerken van ’n comfortschuim matras, dan kunnen wij de matras Fresia bij u aanbevelen. Door de stevigheid en elasticiteit is de matras ook geschikt voor mensen met een hoger gewicht dan een gemiddeld persoon. Wij adviseren u dan de stevige uitvoering te proberen, want dit matras is in twee stevigheden beschikbaar; vraag er naar in de winkel. Door de langere levensduur van dit matras, zo’n ca. 10 tot 15 jaar, is de aanschaf gemiddeld een goede belegging voor de perfecte nachtrust. Dit matras is in principe geschikt voor alle soorten bed bodems, maar raadpleeg altijd één van onze slaapadviseurs van AltijdGoedSlapen.

Onze mensen van AltijdGoedSlapen zijn pas tevreden als ze u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste matras, dat helemaal op u persoonlijk is afgestemd. Onlangs is de collectie weer helemaal doorgenomen en daar waar nodig vernieuwingen in toegepast. Door het vakmanschap van de slaapadviseurs van AltijdGoedSlapen bent u verzekerd van een up-to-date matrassencollectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze AltijdGoedSlapen matrassencollectie is de opbouw, waarin ook comfortschuim matrassen met schouder-, heup- en taillezones goed vertegenwoordigt zijn. Graag laten wij u in één van onze winkels u de verschillen voelen.

 

Specificaties matras Fresia:

  • Type matras is comfortschuim
  • de kern bestaat uit comfortschuim HR40 Soft
  • de stoffering van matras Fresia bestaat uit een afneembare stretchhoes (rits 4 zijden)
  • de afdeklaag is anti allergisch behandeld
  • het ligcomfort is standaard of stevig
  • de hoogte van de matras is ± 19 cm

In de volgende maten beschikbaar:
-lengtes: 190, 200, 210 en 220
-breedtes: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160 en 180 cm.

Onze matrassen zijn in vele maten leverbaar. Klik rechts naast de afbeelding op ‘Selecteer een uitvoering’ en kies hier de door u gewenste maat om de prijs te zien. Staat uw bedmaat er niet tussen, neemt u dan contact op met een van onze dealers.

 

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.