Erica_webAltijdGoedSlapen-matras-Erica interieur web

Matras Flox

Comfortschuim met diepe schoudercomfortzone (anti bacterieel / schimmel behandeld)

€728,- €539,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Matras Flox

Matras Flox- uitgebalanceerd met comfortschuim

Onlangs is de collectie matrassen van AltijdGoedSlapen weer helemaal doorgenomen en daar waar nodig vernieuwingen in toegepast. Ons comfortschuimmatras Flox is zo’n matras die veerkrachtig, ondersteunend en comfortabel is en een blijver is in onze collectie matrassen. Geen ander materiaal als comfortschuim geeft zo’n goed evenwicht tussen comfort en support. Met het bijzonder goed aanpassingsvermogen en het vormen naar de contouren van het lichaam ondersteunt het je lichaam in elke slaappositie. De diepe schoudercomfortzone in de comfortschuim matras zorgen voor een minimalisering van drukpunten. Dit voorkomt overmatig draaien en keren tijdens de nacht en geeft uw lichaam de rust om te herstellen.

Matras Flox

Het Ultrafresh comfortschuim van matras Flox is anti-schimmel en anti bacterieel. Matras Flox heeft  een kern van HR70 Ultrafresh schuim. De stretchhoes is aan 4 zijden afritsbaar en dat maakt dat de hoes makkelijk te wassen is. Hierdoor is matras Flox zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie. Door de bijzonder soepele eigenschappen is matras Flox zeer geschikt voor verstelbare slaapsystemen. Matras Flox kan op elk soort bedbodem en is in een stevige of standaard uitvoering beschikbaar.

Onze mensen van AltijdGoedSlapen zijn pas tevreden als ze u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste matras, dat helemaal op u persoonlijk is afgestemd.  Door het vakmanschap van de slaapadviseurs van AltijdGoedSlapen bent u verzekerd van een up-to-date matrassencollectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze AltijdGoedSlapen matrassencollectie is de opbouw, waarin ook comfortschuim matrassen met schouder-, heup- en taillezones goed vertegenwoordigd zijn. Graag laten wij u in één van onze winkels u de verschillen voelen.

Specificaties matras Flox:

  • Type matras is comfortschuim
  • de kern bestaat uit HR70 Ultrafresh comfortschuim
  • de stoffering van matras Flox is een luxe dubbeldoek hoes
  • De tijk is voorzien van een rits in 4 zijden
  • ligcomfort: is standaard of stevig
  • totaal hoogte : ± 22 cm
  • en geschikt voor verstelbare bodem.

In de volgende maten beschikbaar:
– Lengtes: 190, 200, 210 en 220
– Breedtes: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160 en 180 cm

 

Onze matrassen zijn in vele maten leverbaar. Klik rechts naast de afbeelding op ‘Selecteer een uitvoering’ en kies hier de door u gewenste maat om de prijs te zien. Staat uw bedmaat er niet tussen, neemt u dan contact op met een van onze dealers.

10

Karel

“Fijne matras!”

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.