Fleur_webAltijdGoedSlapen-matras-fleur interieur web

Matras Fleur

Met de 3D-profilering en de 7 zones geeft dit koudschuim matras een uiterst prettig ligcomfort. Bekijk ons uitgebreide collectie matrassen en laat u adviseren!

€539,- €399,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Matras Fleur

Matras Fleur – optimale ondersteuning met comfortschuim

Speciaal voor de mensen, die graag meer comfort wensen bij een koudschuim matras, is matras Fleur ontwikkeld en in onze collectie opgenomen. Door het gebruik van hoogwaardig materiaal en grondstoffen komen alle voordelen in matras Fleur tezamen. Met de 3D-profilering en de 7 zones voor de schouder, heup en taille, geeft dit matras Fleur een uiterst prettig ligcomfort. De schouder- en heupzone zijn iets zachter terwijl het middendeel weer wat steviger is en zo de wervelkolom goed ondersteunen.

Eén van de voordelen van ‘n comfortschuim matras is de elasticiteit en hierdoor komt kuilvorming nauwelijks voor. Door de open celstructuur van de kern is de luchtventilatie uitstekend en kan vocht goed worden afgevoerd. De comfortschuim matras is voorzien van een een anti-allergische afdeklaag. De stretchhoes is aan 4-zijden afritsbaar en dat maakt dat de hoes makkelijk te wassen is. Hierdoor is de matras Fleur zeer geschikt voor mensen met een allergie.

 

Matras Fleur

Door de goede ondersteunende functie van de kern biedt matras Fleur net dat beetje meer. Houdt u van een matras met de specifieke kenmerken van ‘n comfortschuim matras met een luxere ligcomfort, dan kunnen wij de matras Fleur bij u aanbevelen. Dit matras is uitstekend te combineren met elk type bedbodems, zoals  boxspring, spiraal- of lattenbodem. Maak kennis met matras Fleur en profiteer van de ergonomische eigenschappen. Wij adviseren u één van onze winkels de stevigheid van matras Fleur uit te proberen, want dit matras is in twee stevigheden beschikbaar. Door de langere levensduur van dit matras, zo’n ca. 8 tot 10 jaar, is de aanschaf gemiddeld een goede belegging voor de perfecte nachtrust.

Onze mensen van AltijdGoedSlapen zijn pas tevreden als ze u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste matras, dat helemaal op u persoonlijk is afgestemd. Onlangs is de collectie weer helemaal doorgenomen en daar waar nodig vernieuwingen in toegepast. Door het vakmanschap van de slaapadviseurs van AltijdGoedSlapen bent u verzekerd van een up-to-date matrassencollectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze AltijdGoedSlapen matrassencollectie is de opbouw, waarin ook pocketveermatrassen goed vertegenwoordigd zijn. Graag laten wij u in één van onze winkels u de verschillen voelen.

 

Specificaties matras Fleur:

  • Type matras is koudschuim
  • de kern bestaat uit HR-koudschuim (hoog rendementschuim)
  • de stoffering van matras Fleur bestaat uit een afneembare stretchhoes (rits 4 zijden)
  • de afdeklaag is anti allergisch behandeld
  • het ligcomfort is standaard of stevig
  • met een 7-zones en 3-D profilering
  • de hoogte van de matras is ± 22 cm.

In de volgende maten beschikbaar:
-lengtes: 190, 200, 210 en 220
-breedtes: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160 en 180 cm.

 

Onze matrassen zijn in vele maten leverbaar. Klik rechts naast de afbeelding op ‘Selecteer een uitvoering’ en kies hier de door u gewenste maat om de prijs te zien. Staat uw bedmaat er niet tussen, neemt u dan contact op met een van onze dealers.

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.