baccara_webAltijdGoedSlapen matras Baccara interieur_web

Matras Baccara

Dit matras met comfortschuim SG40 is vriendelijk voor uw portemonnee. Bekijk ons uitgebreide collectie matrassen en laat u adviseren!

€174,- €129,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Matras Baccara

Polyether matras, een goede start

Onze mensen van AltijdGoedSlapen zijn pas tevreden als ze u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste matras, dat helemaal op u persoonlijk is afgestemd. Onlangs is de collectie weer helemaal doorgenomen en daar waar nodig zijn vernieuwingen toegepast. Door het vakmanschap van de slaapadviseurs van AltijdGoedSlapen bent u verzekerd van een up-to-date matrassencollectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen.

Matras Baccara

Binnen onze AltijdGoedSlapen collectie beginnen we met de Bacaramatras, met een matras-dikte van 16 cm comfortschuim SG 40. Door de dichtheid van de kern voelt dit matras stevig en solide. Dit matras is licht in gewicht en makkelijk te keren, zonder rekening te hoeven houden met comfortzones. De damast tijk heeft een huismijt-werend behandeling ondergaan. De polyether matras Baccara  beschikt over een “winterzijde”, welke is afgedekt met wol en een comfortabele afdeklaag.

Matras Baccara is een degelijk matras en geschikt voor mensen die houden van het lig-karakter van een polyether matras. Als ‘startmatras’ kunnen wij dit matras bij u aanbevelen, zoals het moment dat uw kind overgaat van ledikant naar ’t grote-mensen-bed. Ook als logeermatras is de matras Baccara uitermate geschikt. De aanschaf van de matras Baccara is daarnaast ook nog eens erg vriendelijk voor uw portemonnee. Dit matras is niet geschikt voor mensen met een relatief zware lichaamsbouw. De levensduur van dit matras is ca. 5 tot 8 jaar en is dan ook echt aan vervanging toe. Dit matras is niet geschikt voor verstelbare bed-systemen.

Het sterke punt in onze AltijdGoedSlapen matrassencollectie is de opbouw, waarin ook comfortschuim matrassen met schouder-, heup- en taillezones goed vertegenwoordigt zijn. Graag laten wij u in één van onze winkels u de verschillen voelen. 

Specificaties matras Baccara:

  • Type matras is polyether
  • de kern bestaat uit SG 40 soft (comfortschuim)
  • de stoffering van matras Baccara is damast, huismijt-werend behandeld
  • de afdeklaag bestaat uit een winterzijde, afgedekt met wol en diolen,
    en de zomerzijde, afgedekt met diolen
  • het ligcomfort is redelijk stevig
  • de hoogte van het matras is 16 cm

In de volgende maten beschikbaar:
– lengtes: 190, 200, 210 en 220
– breedtes: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160 en 180 cm.

Onze matrassen zijn in vele maten leverbaar. Klik rechts naast de afbeelding op ‘Selecteer een uitvoering’ en kies hier de door u gewenste maat om de prijs te zien. Staat uw bedmaat er niet tussen, neemt u dan contact op met een van onze dealers.

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.