Kast Encino

€721,- €586,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Kast Encino

Kast Encino – soepel te openen 

Kast Encino is met haar zweefdeuren een echte ruimtebespaarder uit de AltijdGoedSlapen kasten-collectie. En een droomoplossing voor uw gehele garderobe, of u nu een kleine ruimte, een hele wand of een kamer ter beschikking heeft. Door de verschillende maten en hoogtes is kast Encino niet alleen geschikt voor de slaapkamer maar ook goed in te passen in elke ruimte van uw huis. Neem nu het besluit en schaf die droomkast aan. Stelt u eens voor wat een opbergruimte u ter beschikking krijgt.

De eenvoud en strakke belijning geeft kast Encino een tijdloos karakter. De deuren van een zweefdeurkast zweven soepel open en dicht. Handig en licht te bedienen, dus ook voor mensen, die wat moeilijker kracht kunnen zetten, is dit een hele functionele kast. Standaard leveren we zweefdeurkast Encino minimaal met een kledingstang en een legplank per kastdeel. De kastruimte is verder slim in te delen met verschillende beschikbare accessoires tegen meerprijs. Kast Encino heeft een enorm palet aan uitbreidingsmogelijkheden.

Design uw eigen kast Encino

De kast Encino is in diverse uitvoeringen en maten leverbaar voor een aangename prijs. In een rustieke houtkleur of in een trendy glaskleur: wit, grafiet of licht taupe, één van de vele opties. Met een spiegel-deur er aan toe te voegen wordt er een extra functie aan de kast toegevoegd. De houtmotieven of de trendy glaskleuren van deze kast zijn het heel goed te combineren met het interieur van een slaapkamer, bijvoorbeeld met onze slaapkamer Hampton. Hoeveel kastruimte heeft u nodig? Kast Encino is in de volgende twee hoogtes leverbaar: 223 en 240 cm. Ook qua breedte is ons assortiment ruim: vanaf 160 t/m 300 cm.

Ú heeft de ruimte en houdt van opgeruimd? Wíj hebben vele mogelijkheden in kast- en opbergmogelijkheden. En opbergruimte is geen overbodige luxe. Onze verschillende AltijdGoedSlapen kasten hebben allen een kwalitatief hoogwaardig systeem. Bij uw slaapkamer hoort een praktische en ruime linnenkast en die komt u bij ons tegen voor de meeste gunstige prijs. Kortom, het is de moeite waard om een bezoek te brengen aan de dichtstbijzijnde AltijdGoedSlapen dealer. U kunt rekenen op een deskundig advies en persoonlijke service.

 

Informatie linnenkast Encino:

  • Twee hoogtematen: 223 en 240 cm
  • Dieptemaat: 69 cm
  • Vijf breedtematen: 160, 200, 240, 270 en 300 cm
  • 7 actuele kleuren
  • Drie glaskleuren (meerprijs): licht taupe-, grafiet- of witglas
  • Met of zonder spiegeldeur (meerprijs) in luxe grijs
  • Met of zonder kranslijst / verlichting (meerprijs)
  • Diverse accessoires leverbaar (meerprijs)

 

Staat de gewenste afmeting er niet tussen, neem dan contact op met de AltijdGoedSlapen dealer voor een juiste en scherpe prijsofferte.

4

Antje van den Berg

“Jammer dat de onder rail van plastic is !”

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.