Kast_Bronx_base_zweefdeuren_altijd-goed-slapenkast_Bronx_plus_zweefdeuren_Altijd_Goed_SlapenUitbreidingsmogelijkheden kast Bronx

Kast Bronx

Zweefdeurkast Bronx - mooi vormgegeven met eindeloze combinatiemogelijkheden. De beschikbare ruimte wordt met linnenkast Bronx optimaal benut.

€460,- €373,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Kast Bronx

Kast Bronx – onbegrensde mogelijkheden

Onze kast Bronx is de jongste loot uit onze AltijdGoedSlapen kasten collectie en wij zijn trots deze u te mogen presenteren. Want de kast Bronx is stijlvol vormgegeven en ook nog volledig af te stemmen naar uw smaak. Van simpel, zonder poespas tot selectief en edel, de zweefdeur kast Bronx zorgt met haar verscheidenheid aan combinatiemogelijkheden en onderscheidende oppervlaktes voor een bijzondere uitstraling van uw slaapkamer. Dus u bepaalt met kast Bronx de uitstraling en sfeer van uw slaapkamer. Aan u de keus: de twee kastdeuren zijn verdeeld in 8 vlakken en kunnen naar eigen inzicht worden ingevuld. Met de hoogglans-, hout- en glaskleuren heeft u eindeloze combinatiemogelijkheden, zoals ook met toevoeging van spiegels. Maar u kunt er ook voor kiezen twee vlakke deuren, mooi strak voor het moderne interieur.

Het deurensysteem van kast Bronx beschikt over prachtige zweefdeuren en hangen boven aan de kast in een degelijke rail. Hiermee “zweven” ze als het ware boven de grond. Zo zijn ze makkelijk te bedienen en vraagt het weinig spierkracht om ze te openen en te sluiten. Door het zweefsysteem hoeft u ook geen extra ruimte vrij te houden voor de te openen deuren, zoals dat bij draaideuren het geval is.

Met kast Bronx maatwerk in opbergruimte

Met de aanschaf van linnenkast Bronx kiest u niet alleen voor het uiterlijk van de kast. De beschikbare ruimte wordt met de kast Bronx optimaal benut.  Door de kast praktisch in te delen, hangt en ligt uw garderobe opgeruimd en overzichtelijk in de kast. Zeker als u gebruik maakt van alle uitbreidingsmogelijkheden van het interieur van onze kast Bronx. En door het maatwerk te leveren is er altijd wel een uitvoering die uitstekend past in uw slaapkamer.

Wij hebben vele mogelijkheden in kast- en opbergmogelijkheden.  Vraag in onze winkels naar alle mogelijkheden van praktische interieursystemen. U merkt het zodra u een kast uit onze AltijdGoedSlapen collectie thuis heeft staan. Onze verschillende AltijdGoedSlapen kasten hebben allen een kwalitatief hoogwaardig systeem. Kortom, het is de moeite waard om een bezoek te brengen aan de dichtstbijzijnde AltijdGoedSlapen dealer. U kunt rekenen op een deskundig advies en persoonlijke service.

 

Informatie linnenkast Bronx:

 • twee hoogtematen: 222 en 236 cm
 • dieptemaat: 69 cm
 • zeven breedtematen: 136, 181, 225, 270, 315, 360 en 405 cm
 • vijf actuele kleuren: eiken sonoma, eiken sanremo licht, grafiet, zwart of alpinewit
 • twee glaskleuren: mat zilver of mat brons
 • vier hoogglanskleuren: zandkleur, lavagrijs, zwart of wit
 • een spiegelkleur: kristalhelder
 • greeplijsten in alu (standaard) of  chroom (meerprijs)
 • spiegel-, glas- of hoogglans deuren tegen meerprijs leverbaar
 • vlakkenverdeling naar eigen smaak in te delen
 • met verlichting (meerprijs)
 • met of zonder deurdempers (meerprijs)
 • diverse accessoires leverbaar (meerprijs)

 

Staat de gewenste afmeting er niet tussen, neem dan contact op met de AltijdGoedSlapen dealer voor een juiste en scherpe prijsofferte.

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.