Lattenbodem ABS 1000 vlakke uitvoering

Een betaalbare en kwalitatieve lattenbodem die het gehele lichaam optimaal ondersteunt. Poten tegen meerprijs leverbaar.

€169,- €149,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Lattenbodem ABS 1000 vlakke uitvoering

Lattenbodem – een steun tijdens de nachtrust

ABS staat voor Active Balance System. En dat is ook wat een lattenbodem moet bieden; een actieve, stabiele bodem voor de matras met een balans voor de schouder- en bekken comfortzone. De lattenbodems uit de AltijdGoedSlapencollectie hebben allen het label ABS. Voor u is dat de garantie dat deze bodem uw lichaam actief ondersteunt tijdens uw nachtrust.

Onze lattenbodem ABS1000 combineert betaalbaarheid met een uitstekende kwaliteit. Deze lattenbodem ABS 1000 uit de AltijdGoedSlapen-collectie biedt u keuze uit verschillende uitvoeringen. Gaat u voor 5 comfortzones, wilt u graag extra luxe door een elektrische verstelling of gaat u voor een hand verstelbare? De individueel instelbare latten volgen de contouren van het lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met de schouders, taille en heupen. De meeverende latten zorgen, in samenwerking met de matras, voor een actieve ondersteuning van het lichaam. Daarnaast is een lattenbodem uitstekend geschikt voor de circulatie  en afvoer van vocht.

Lattenbodem ABS 1000

Onze lattenbodem ABS 1000 – in vlakke uitvoering zorgt door de verschillende comfortzones en 28 verende latten voor een optimaal slaapcomfort. Wilt u liever een 2-persoons? Door gebruik te maken van een overliggende kap sluiten de bodems in een 2-persoonsopstelling naadloos op elkaar aan. De lattenbodems zijn uiteraard in verschillende lengtematen leverbaar en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. U heeft daarnaast ook nog keuze in verschillende potensets.

Onze mensen van AltijdGoedSlapen zijn pas tevreden als ze u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste bedbodem, dat helemaal op u persoonlijk en uw matras is afgestemd. Door het vakmanschap van de slaapadviseurs van AltijdGoedSlapen bent u verzekerd van een complete lattenbodem collectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze AltijdGoedSlapen bedbodemcollectie is de opbouw, waarin ook naast de boxsprings ook lattenbodems met schouder-, heup- en taillezones vertegenwoordigd zijn. Graag laten wij u in één van onze winkels u de verschillen voelen.

 

Kenmerken lattenbodem ABS 1000,
hand verstelbare uitvoering:

  •  5 comfortzones
  • 28 onafhankelijk van elkaar verende latten
  • soepel en kantelbare overliggende rubberen tandem kappen
  • individueel instelbare middenzone
  • soepele schoudercomfortzone
  • naadloze aansluiting in 2-persoons opstelling door overliggende kappen
  • diverse potensets tegen meerprijs leverbaar
  • ook leverbaar als hand– en elektrisch-verstelbaar.

In de volgende maten beschikbaar:
– lengtes: 190, 200, 210 en 220 cm
– breedtes: 70, 80, 90, 100, 120, 140 cm.

 

Klik in de rechter bovenhoek bij de afbeelding op ‘Selecteer een uitvoering’ en kies hier de door u gewenste maat om de prijs te zien. Staat uw maat er niet bij? Neem contact op met een van onze AltijdGoedSlapen dealers.

Al onze lattenbodems worden in Duitsland gefabriceerd en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die de AltijdGoedSlapen collectie stelt.

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.