Lattenbodem ABS 1000 elektrisch verstelbaar

Een betaalbare en kwalitatieve lattenbodem die het gehele lichaam optimaal ondersteunt. Poten tegen meerprijs leverbaar.

€539,- €419,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Lattenbodem ABS 1000 elektrisch verstelbaar

Lattenbodem – een steun tijdens de nachtrust

Onze lattenbodem ABS 1000 combineert betaalbaarheid met een uitstekende kwaliteit. Deze lattenbodem uit de AltijdGoedSlapencollectie biedt u de keuze uit verschillende uitvoeringen. Gaat u voor 5 comfortzones, wilt u graag extra luxe door een elektrische verstelling of gaat u voor een hand verstelbare?

Onze AltijdGoedSlapen lattenbodem ondersteunt uw lichaam actief tijdens uw nachtrust. De individueel instelbare latten volgen de contouren van het lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met de schouders, taille en heupen. De meeverende latten zorgen, in samenwerking met de matras, voor een actieve ondersteuning van het lichaam. Daarnaast is een lattenbodem uitstekend geschikt voor de circulatie  en afvoer van vocht.

Door gebruik te maken van een overliggende kap sluiten de bodems in een 2-persoonsopstelling naadloos op elkaar aan. De lattenbodems zijn uiteraard in verschillende lengtematen leverbaar en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. U heeft daarnaast ook nog keuze in diverse potensets.

 

Elektrische verstelbare lattenbodem

Onze lattenbodem ABS 1000 – vlakke uitvoering zorgt door de verschillende comfortzones en 28 verende latten voor een optimaal slaapcomfort. De AltijdGoedSlapen ABS 1000 lattenbodem combineert betaalbaarheid met een uitstekende kwaliteit. Deze lattenbodem zorgt door de verschillende comfortzones en 28 verende latten voor optimaal slaapcomfort. De twee elektromotoren van hoge kwaliteit zorgen voor een traploze en eenvoudige aanpassing van de ligpositie.

Onze mensen van AltijdGoedSlapen zijn pas tevreden als ze u persoonlijk kunnen helpen bij de keuze van de juiste bedbodem, dat helemaal op u persoonlijk en uw matras is afgestemd. Door het vakmanschap van de slaapadviseurs van AltijdGoedSlapen bent u verzekerd van een complete lattenbodem collectie die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Het sterke punt in onze AltijdGoedSlapen bedbodemcollectie is de opbouw, waarin ook naast de boxsprings ook lattenbodems met schouder-, heup- en taillezones vertegenwoordigd zijn. Graag laten wij u in één van onze winkels u de verschillen voelen.

 

Kenmerken lattenbodem ABS 1000,
elektrisch verstelbare uitvoering:

 •  5 comfortzones
 • 28 onafhankelijk van elkaar verende latten
 • soepel en kantelbare overliggende rubberen tandem kappen
 • individueel instelbare middenzone
 • soepele schouder comfortzone
 • elektrische uitvoering met knieholte ondersteuning
 • vaste afstandbediening (infrarood afstandbediening tegen meerprijs leverbaar)
 • naadloze aansluiting in twee persoons opstelling door de overliggende kappen
 • diverse potensets tegen meerprijs leverbaar
 • leverbaar in lengtematen 190, 200, 210 en 220 cm.
 • leverbaar in breedtematen tussen 70 en 140 cm.
 • ook leverbaar in handverstelbaar.

 

Al onze lattenbodems worden in Duitsland gefabriceerd en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die de AltijdGoedSlapen collectie stelt.

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.