Hoofdkussen Roos

Dit kussen met de vulling van Comforel® combineert een hoge kwaliteit met anti allergische eigenschappen.

€49,- €39,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Hoofdkussen Roos

Hoofdkussen Roos, zacht door de nacht

Hoofdkussen Roos is zomaar een van de kussens die gewoon bij je bed hoort. Hoofdkussen Roos ondersteunt het hoofd en nek(-wervels) tijdens de nacht. De Comforel® vulling van hoofdkussen Roos bestaat uit minuscule donzige synthetische bolletjes. Deze bolletjes voelen aangenaam en zacht aan. De veerkracht van deze Comforel® bolletjes zorgt ervoor dat de aangename ondersteuning gehandhaafd blijft gedurende de hele nacht. Zowel bij rug- als zijligging is hoofdkussen Roos uitermate geschikt. Door de goede veerkrachtige kwaliteit herstelt het hoofdkussen na een nacht van intensief gebruik en keert snel terug naar het originele volume.

Hoofdkussen Roos – flexibel in vorm

Een kussen met een vulling van Comforel® is eenvoudig op te schudden en makkelijk vormbaar. De 100% katoenen tijk geeft meer body aan het hoofdkussen Roos. De tijk heeft ook een rits waarmee u de dikte van het kussen zelf naar wens kan aanpassen. Dus heeft u na verloop van tijd het idee dat uw kussen te dun wordt, kom dan even bij ons langs voor extra vulling. Door het kussen dagelijks op te schudden geef je een kussen ook weer de veerkracht terug. Dit hoofdkussen is anti allergisch en is wasbaar op 60° en kan ook in de droogtrommel. Na het wassen en drogen blijft de zachtheid, volume en vorm behouden. De aanschaf van een goed kussen bespaart u gebroken nachten en lichamelijke klachten. Dit kussen zorgt ervoor dat u goed kan ontspannen tijdens uw slaap. Hoofdkussen Roos met anti allergische eigenschappen zorgt voor een goede ondersteuning tegen een betaalbare prijs.

Tip van AltijdGoedSlapen: Hoe steviger je matras is, hoe hoger/dikker het hoofdkussen moet zijn voor een goede ondersteuning. Ben je niet zeker van het juiste hoofdkussen? Loop even bij één van onze AltijdGoedSlapen dealers binnen voor deskundig advies.

Bij AltijdGoedSlapen kunt u beslist uw favoriete hoofdkussen vinden. Wij beschikken over een zorgvuldig gesorteerde collectie hoofdkussens van hoge kwaliteit, met het “Hollands Vakmanschap” label. Wij laten u graag de verschillen met onze andere AltijdGoedSlapen hoofdkussens ervaren. AltijdGoedSlapen is hét vertrouwde adres voor informatie over slaapcomfort, duidelijk advies, hoge kwaliteit en tevredenheid!

 

Verder informatie over Comforel® hoofdkussen Roos:

  • Hoge kwaliteitservaring met anti-allergische eigenschappen
  • Gevuld met 800 gram Comforel® vezelbolletjes
  • 100% katoenen luxe doorgestikte tijk, voorzien van rits
  • Wasbaar op 60 ˚C, in droogtrommel drogen
  • Afmeting : 60 x 70 cm

 

Dit kussen zit in een handige draagtas van AltijdGoedSlapen, dus makkelijk mee te nemen

8

Roosje

“Heel erg fijn kussen dat goed te wassen is.”

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.