Donzen hoofdkussen Ariane

Een duopack aantrekkelijk geprijsde donzen kussens. Ideaal bijvoorbeeld voor de logeerkamer!

€90,- €70,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Donzen hoofdkussen Ariane

Donzen hoofdkussen Ariane

Ons donzen hoofdkussen Ariane heeft een vulling van een mix met dons en geeft dat zachte en comfortabele gevoel, maar toch de voldoende stevigheid voor de ondersteuning aan hoofd en nek. Een goed hoofdkussen zorgt ervoor dat uw nekspieren goed ontspannen tijdens uw slaap. Zowel bij rug- als zijligging is een goede ondersteuning noodzakelijk. Deze vulling is heerlijk zacht, veerkrachtig en in elke vorm te duwen. Hierdoor is het makkelijk aan te passen in elke slaaphouding. Dons is één van de duurdere vullingen; hoogwaardig natuurlijk materiaal en het vermogen om vocht op te nemen. Houdt u van een stevige steun voor hoofd en nek dan is een veren kussen met dons aangevuld, een uitstekende oplossing. Als u een kussen zoekt met wat meer ondersteuning voor nek en hoofd, probeer dan eens het donzen hoofdkussen Ariane. Dit hoofdkussen is leverbaar in 3 vulgewichten, te weten 1.000 gram, 1.200 gram en 1.400 gram.

Donzen hoofdkussen Ariane makkelijk in onderhoud

U zal comfortabel slapen op dit donzen hoofdkussen Ariane, dat een goede ondersteuning biedt voor verschillende slaapposities. De keper tijk met de soft finish zorgt er voor dat het kussen zacht en luchtig blijft en zacht blijft aanvoelen. Een kussen met een mix van dons is eenvoudig op te schudden en makkelijk vormbaar, zodat het kussen kan worden aangepast naar de persoonlijke vormen en wensen. Door het kussen dagelijks op te schudden geef je het dons weer de veerkracht terug en verdeelt de vulling gelijkmatig. Vervang wekelijks de sloop en gebruik ter bescherming van de tijk een kussenbeschermer; dat verlengt de levensduur van het donzen kussen. En dan is het genieten van een heerlijk ontspannen nachtrust met het donzen hoofdkussen Ariane. Nu in een super voordelige aanbieding als duopack verkrijgbaar!

Bij AltijdGoedSlapen kunt u beslist uw favoriete hoofdkussen vinden. Wij beschikken over een zorgvuldig gesorteerde collectie hoofdkussens van hoge kwaliteit, met het “Hollands Vakmanschap” label. Wij laten u graag de verschillen met onze andere AltijdGoedSlapen hoofdkussens ervaren. AltijdGoedSlapen is hét vertrouwde adres voor informatie over slaapcomfort, duidelijk advies, hoge kwaliteit en tevredenheid!

 

Verder informatie over donzen hoofdkussen Ariane:

Vulling :            15% witte eendendons
Vulgewicht:     1.000 gram / 1.200 gram / 1.400 gram
Vulhoogte:          ca. 140 mm
Tijk :                  Keper (NM 40) soft finish
Kleur :               wit met witte bies
Afmeting :          60 x 70 cm

 

Dit kussen zit in een handige draagtas van AltijdGoedSlapen, dus makkelijk mee te nemen.

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.