Garantie

1. De productgarantie is standaard 3 jaar op basis van afschrijving:

    • in het eerste jaar krijgt u het defecte product gratis gerepareerd of vervangen, inclusief vracht- en voorrijkosten;
    • in het tweede jaar krijgt u dezelfde garantie, echter met bijbetaling van 1/3 van de oorspronkelijke aankoopprijs met bezorgkosten;
    • in het derde jaar krijgt u dezelfde garantie, echter met bijbetaling van 2/3 van de oorspronkelijke aankoopprijs met bezorgkosten

2. Deze garantie is alleen van toepassing voor schade of gebreken die ontstaan zijn door materiaal- of productiefouten. Normale slijtage valt niet onder deze garantie. De afnemer is verplicht zich als een goed afnemer te gedragen, waaronder bijvoorbeeld wordt verstaan dat de zaak goed en afdoende wordt onderhouden en oordeelkundig wordt behandeld.

3. Bij verkeerd gebruik (bv. door het matras te gebruiken op de vloer, op een plank of een versleten bedbodem), zichtbare vervuiling, vochtproblemen of beschadiging vervallen de garantie aanspraken. Indien vervanging of reparatie niet mogelijk is ontvangt u de aankoopprijs in het eerste jaar na aflevering volledig retour. Daarna geldt een afschrijving van 33% bij het inroepen van een garantie in het tweede jaar en een afschrijving van 66% bij inroepen in het derde jaar.

4. Klachten op producten dienen direct na constatering daarvan te worden gemeld. De adresgegevens van de ondernemer waar u uw klacht kenbaar kunt maken, kunt u terugvinden op uw orderbevestiging.

5. Afwijkingen aan het geleverde betreffende kleur, slijtvastheid, structuur en dergelijke, welke uit technisch oogpunt aanvaardbaar zijn volgens geldende, gebruikelijke normen, dan wel handelsgebruik, kunnen het recht op garantie en/of schadevergoeding beperken of uitsluiten.

6. Op het scherm kunnen de afgebeelde kleuren afwijken van de werkelijkheid. De kleurechtheid van de producten en stofstalen op de webshop zijn afhankelijk van de instellingen van uw monitor en grafische kaart. Er zijn daarom geen rechten te ontlenen aan de weergegeven kleuren op deze website. Ga naar de dichtstbijzijnde AltijdGoedSlapen dealer om de kleurstalen te bezichtigen.