Zomerdekbed Azuri

Een zomerdekbed, zoals de Azuri, geeft je een goede nachtrust bij warme zomerse nachten.

€50,- €39,-

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.

Selecteer een dealer bij u in de buurt

Zomerdekbed Azuri

Zomerdekbed Azuri – licht en luchtig

Ons Azuri dekbed is een katoenen zomerdekbed en ideaal voor de benauwde en zwoele nachten. De katoenen vezels in dit dekbed werken perfect tegen de warmte. Katoen is een plantenvezel en beschikt niet over de eigenschap om veel warmte op te slaan. Katoen is wel in staat om snel vocht op te nemen en ook weer af te staan. Het slaapklimaat onder een katoenen dekbed is daarom eerder luchtig en zeker in de zomer aangenaam. Door de eigenschap om  hoge vochtigheid te absorberen wordt u niet badend in het zweet wakker. Een zomerdekbed – ideaal voor de slapers die snel last krijgen van de warmte.

Het zomerdekbed Azuri bestaat uit één deel en wordt het meest gebruikt als een licht dekbed voor de zomermaanden.

Makkelijk met katoen

Naast de katoenen vulling is ook de tijk van puur katoen en is het zomerdekbed Azuri makkelijk in onderhoud. Licht in gewicht en machine wasbaar op 40°C. In dagelijks gebruik even goed luchten en regelmatig opschudden is voldoende. Zijn de warmste maanden weer voorbij; wassen, goed drogen en in een sloop of dekbedovertrek opslaan op een droge plaats. Gefabriceerd naar de hoogste maatstaven van AltijdGoedSlapen geeft dit luchtig katoenen dekbed u voor minimaal 5 tot 7 jaar aangenaam comfort en een ontspannen nachtrust tijdens de zomermaanden. Vanwege de prijs hoeft u de aanschaf niet te laten – dit dekbed heeft een heel aangenaam prijsje.

Bij AltijdGoedSlapen kunt u beslist uw favoriete dekbed vinden. Wij beschikken over een zorgvuldig gesorteerde collectie dekbedden aan met verschillende vullingen. Deze zijn gelabeld met het “Hollands Vakmanschap” en wij laten u graag kennis maken met de verschillen van onze andere AltijdGoedSlapen dekbedden. AltijdGoedSlapen is hét vertrouwde adres voor veel informatie over slaapcomfort, met duidelijk advies, hoge kwaliteit en tevredenheid.

 

Productgegeven van zomerdekbed Azuri:

Vulling :                        100% katoenvezel

Stiksel:                          open carré

Tijk:                                100% percaline katoen, voorzien van witte katoenen bies

Label:                             AGS hoeklabel ‘Azuri’

Vulgewicht:                  200 gr/m²

 

 

Onze dekbedden zijn er in vele maten, waaronder ook lengtematen. Klik rechts naast de afbeelding op “selecteer een uitvoering” en kies hier de door u gewenste maat om de prijs te zien. Staat uw dekbedmaat er niet tussen, neemt u dan contact op met een van onze dealers.

Altijd een dealer in de buurt

Dit product is niet online te bestellen. Het is verkrijgbaar bij een van onze 40 dealers.