Rooijackers Woninginrichter Gemert

Rooijackers Woninginrichter GemertMet meer dan 90 jaar ervaring weten ze bij Rooijackers Woninginrichter als geen ander hoe ze u kunnen helpen. Het zijn echte vakmensen en weten alles op het gebied van slaapcomfort. Wilt u nooit meer onrustig wakker worden of met klachten? Kom dan naar Rooijackers Woninginrichter en laat u adviseren over de verschillende bedden en matrassen. Grote kans dat u met een perfect afgesteld bed de deur uit loopt. We moeten niet bezuinigen op onze eigen gezondheid. Slapen is goed voor zowel de lichamelijke als geestelijke gezondheid. Lekker en ontspannen slapen valt of staat met een goed bed of matras. Kies daarom zorgvuldig uw bed uit en neem geen overhaaste beslissingen. Laat u goed informeren en kom gerust langs om proef te liggen.

Onze collectie

Ons vijf koppige team staat altijd voor u klaar. Wij helpen u bij het kiezen van boxsprings, matrassen, bedbodems, ledikanten, kledingkasten en bedtextiel. Wij helpen u in de winkel, geven advies als u daarom vraagt en onze monteurs komen uw aankoop bij u thuis monteren. Zij zorgen dat alles op zijn plek staat. Met onze jarenlange ervaring weten we precies waar we op moeten letten. We hebben oog voor detail en werken nauwkeurig en netjes.

Locatie

Rooijackers Woninginrichter GemertRooijackers Woninginrichter is gevestigd in Gemert. Makkelijk te bereiken vanuit Helmond, Veghel en Uden. Wij staan graag voor u klaar en helpen om uw droomslaapkamer te realiseren. Ga voor een goed bed en geniet van uw verdiende nachtrust. Maak een afspraak of kom gewoon langs in onze beddenspeciaalzaak voor slaapadvies. Kijk ook een op onze website:

www.rooijckers-gemert.nl

Vandaag geopend 9:30 - 17:30 uur

Telefoon 0492 - 36 14 96
Rooijackers Woninginrichter Gemert
Haageijk 12-18 5421 KW Gemert
Kvk. 17279089 http://www.rooijackers-gemert.nl

Openingstijden

gesloten
9:30 - 17:30 uur
9:30 - 17:30 uur
9:30 - 17:30 uur
9:30 - 21:00 uur
9:30 - 17:00 uur
Gesloten