Walinga Wooncentrum

Het verschilt per persoon hoeveel slaap iemand nodig heeft. Feit is wel dat voldoende slaap erg belangrijk is. Om te testen hoeveel slaap u nodig heeft, kunt u het beste rond een redelijke tijd naar bed gaan ‘s avonds. Vervolgens zet u geen wekker en kijkt u de volgende dag op welk tijdstip u wakker wordt. Tel hoeveel uren u heeft geslapen en dat is het aantal uur wat u nodig heeft. Het telt natuurlijk niet als u wakker wordt gemaakt door externe factoren. Slapen is erg belangrijk voor onze gezondheid. Ernstig slaaptekort kan leiden tot concentratieproblemen en levert veel stress op. Daar komt bij dat de gemiddelde mens niet veel vrolijker wordt van te weinig slaap. Een goede nachtrust valt of staat met een goed bed. Een bed dat uw lichaam op de juiste manier ondersteunt. Als beddenspecialist weten we bij Walinga Wooncentrum hoe wij u het beste kunnen helpen.

Goede nachtrust

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan de slaapkamer en dat is maar goed ook. Slapen is belangrijk. Wij hebben een assortiment die uw nachtrust ten goede komt. Bedden, matrassen, bedbodems, boxsprings, dekbedden en kussens, u kunt het zo gek niet bedenken en wij hebben het voor u. Wij geven u persoonlijk advies en weten waar we op moeten letten bij het uitkiezen van een bed of matras. Het is tenslotte uw lichaam waar u voor moet zorgen en dan mag u best hoge eisen stellen. Wij leveren kwaliteit en willen enkel uw een optimale nachtrust bezorgen.

Vestiging

Onze beddenspeciaalzaak bevindt zich in Harlingen en is voor de inwoners ondertussen een begrip geworden. Ook uit de omgeving van Franeker, Bolsward en Makkum weten ze de weg naar onze beddenwinkel te vinden. Bent u in de buurt, kom dan gerust langs om onze bedden en matrassen uit te proberen. De koffie staat voor u klaar en onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van het juiste slaapproduct.

Vandaag geopend 09.00 - 17.30 uur

Telefoon 0517 - 41 27 97
Walinga Wooncentrum
Grensweg 1 8861 KX Harlingen
Kvk. 01082256 0000 http://www.walinga-wonen.nl

Openingstijden

13.00 - 17.30 uur
09.00 - 17.30 uur
09.00 - 17.30 uur
09.00 - 17.30 uur
09.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.00 uur
Gesloten