Wagenmans Wonen

Een groot deel van de mensen ervaart slaapproblemen. Dit komt doordat we veel piekeren, stress hebben en doordat we over een drukke levensstijl beschikken. Slapen wordt vaak onderschat, maar voldoende slaap is juist belangrijk om je rust te pakken. We vliegen van hot naar her en pakken tussendoor even een paar uurtjes slaap mee. Een keer te weinig slaap is niet erg, maar als dit vaker voorkomt, heeft dit grote problemen tot gevolg. Gedurende uw slaap krijgen uw hersenen en uw lichaam de mogelijkheid om op te laden. Dit zorgt ervoor dat u zich fitter, energieker en vrolijker voelt. Het zorgt er tevens voor dat u zich beter kunt concentreren en dat u informatie beter op kunt slaan. Uw productiviteit gaat er dus van omhoog. Goed slapen wordt mede bepaald door een goed bed en een goed matras. Een bed en matras dat uw lichaam op de juiste manier ondersteunt, zodat u geen lichamelijke klachten krijgt. Beweegt u veel in uw slaap? Dan zorgt een goed matras ervoor dat uw lichaam continu op de juiste plaatsen de goede ondersteuning krijgt en dat is erg belangrijk voor een goede nachtrust.

Slaapcomfort

Voor een optimaal slaapcomfort moet u dus bij Wagemans Wonen zijn. Wij helpen u graag en geven advies op maat. Ieder mens is anders en dat weten onze slaapspecialisten als geen ander. Wij kijken samen met u naar uw wensen en uw persoonlijke voorkeuren. Op basis van uw houding, gewicht en eventuele klachten, laten wij u een aantal bedden en matrassen proberen. Zo ervaart u zelf wat u het beste vindt liggen. Bij Wagemans Wonen kunt u naast bedden en matrassen ook terecht voor boxsprings, bedtextiel en lattenbodems. Wij leveren het totaalpakket als het op slaapcomfort aankomt.

Waar vindt u ons?

U vindt ons in Lemelerveld. In de provincie Overijssel en met name in Raalte, Ommen en Nijverdal zijn wij uitgegroeid tot een echt begrip. Met 75 jaar ervaring zijn wij getransformeerd van een klein dorpswinkeltje tot een hippe en trendy woonwinkel. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en wij doen er alles aan u het naar uw zin te maken. Wij dragen zorg voor uw nachtrust.

Vandaag geopend 9.30 - 17.30 uur

Telefoon 0572 - 37 12 73
Wagenmans Wonen
Weerdhuisweg 1 8152 AW Lemelerveld
Kvk. 05064537 0000 http://www.wagenmanswonen.nl

Openingstijden

13.30 - 17.30 uur
9.30 - 17.30 uur
9.30 - 17.30 uur
9.30 - 17.30 uur
9.30 - 21.00 uur
9.30 - 17.00 uur
gesloten